اخه خودت اگه می خاستی vGA بگیری فن براش می گرفتی یا قوی تر ور میداشتی؟
عضو VIP شهرسختافزار
اخه خودت اگه می خاستی vGA بگیری فن براش می گرفتی یا قوی تر ور میداشتی؟
New Season
|
|
کاربر شهرسختافزار
قوی تر چون فن مگه کارایی را میبره بالا مهندس !!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
بله عزیز خنک کنندگی تاثیر داره پس تو کار اورکلاک می تونی کارایی بالا تری بگری بعدشم من منظورم کارت قوی تری بگیری مثلا 8800 gt یا 8800 gts یا 3870 که هم قیمتن البته اگه بخواهی به جای فن روی 9600 بندازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
کاربر شهرسختافزار
عزیز مثل اینکه داغی !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه 9600GT چیه که بخوای اورش کنی !بترکنیش هم فایده نداره !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تست کردم که میگم بعد نگفته بود که واسه چی میخواد فن بگیره !!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1000 دفعه دیگه هم بگم واسه چی فن را میخواد عوض کنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (26-07-08)
عضو VIP شهرسختافزار
فن هیچ وقت Performance رو بالا نمی بره فقط عمر کارت رو بالا میبره به 100 سالی میرسونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اون موقع نمیشه باهاش یه بازی ساده هم کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (25-07-08)
عضو VIP شهرسختافزار
ما هم همینو گفتیم بش اما خوب نه فن میگیره نه فن اوز می کنه به نظرتون اشتباه نکرده 9600 گرفته
New Season
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی چی که نه فن میگیره نه عوض میکنه !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بستگی به کاری که انجام میده داره !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
اخه نه گرافیک که خریده رو می ده عوض می کنه نه فن 9600 رو عوض می کنه همین ها رو که داره نگه می داره اما دوست عزیز به نظرت یه گرافیک بالا تر می گرفت بهتر نبود
ما همون روز به هسام جان گفتیم 9600 ضعیفه اما گفت که من سری 9Xxxمی خواهم حالا هم مبارکش باشه امید وارم بتونه crysis رو متوسط رون بازی کنه البته روی dx10
New Season
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین اگه بازی میخواد انجام بده به CPU هم بستگی داره !باید حداقل یک CPU 2 هسته ای 2.8 به بالا داشته باشه با اور یا غیره اور فرقی نمیکنه و 4 هسته ای هم باید 3.0 به بالا چون روی کارایی کارت تاثیر خیلی زیادی میزاره البته کارت های جدید ها نه 6800 !!! سری 8 و 9 !!!!
به نظر من 9800GTX یا 9800GTX+ خیلی کارت عالی هست البته با اور :Core 800 Mem2400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
cpu هسام 9850 amd هست اما به نظر من 8800 gts 512 بهترین انتخاب البته الان 4850 یا 4870
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks