اخه خودت اگه می خاستی vGA بگیری فن براش می گرفتی یا قوی تر ور میداشتی؟
Printable View
اخه خودت اگه می خاستی vGA بگیری فن براش می گرفتی یا قوی تر ور میداشتی؟
قوی تر چون فن مگه کارایی را میبره بالا مهندس !!!!!!:1. (2):نقل قول:
بله عزیز خنک کنندگی تاثیر داره پس تو کار اورکلاک می تونی کارایی بالا تری بگری بعدشم من منظورم کارت قوی تری بگیری مثلا 8800 gt یا 8800 gts یا 3870 که هم قیمتن البته اگه بخواهی به جای فن روی 9600 بندازی :lol:نقل قول:
فن هیچ وقت Performance رو بالا نمی بره فقط عمر کارت رو بالا میبره به 100 سالی میرسونه:1. (38):
تا اون موقع نمیشه باهاش یه بازی ساده هم کرد :great:
عزیز مثل اینکه داغی !!!!!نقل قول:
آخه 9600GT چیه که بخوای اورش کنی !بترکنیش هم فایده نداره !!!!:yes:
من تست کردم که میگم بعد نگفته بود که واسه چی میخواد فن بگیره !!!!!!!:1. (27)::1. (2):
1000 دفعه دیگه هم بگم واسه چی فن را میخواد عوض کنه ؟:whistle:
با تشکر.:11():
ما هم همینو گفتیم بش اما خوب نه فن میگیره نه فن اوز می کنه به نظرتون اشتباه نکرده 9600 گرفته
نقل قول:
یعنی چی که نه فن میگیره نه عوض میکنه !؟:1. (2):
بستگی به کاری که انجام میده داره !!!!:1. (38):
اخه نه گرافیک که خریده رو می ده عوض می کنه نه فن 9600 رو عوض می کنه همین ها رو که داره نگه می داره اما دوست عزیز به نظرت یه گرافیک بالا تر می گرفت بهتر نبود
ما همون روز به هسام جان گفتیم 9600 ضعیفه اما گفت که من سری 9Xxxمی خواهم حالا هم مبارکش باشه امید وارم بتونه crysis رو متوسط رون بازی کنه البته روی dx10
نقل قول:
ببین اگه بازی میخواد انجام بده به CPU هم بستگی داره !باید حداقل یک CPU 2 هسته ای 2.8 به بالا داشته باشه با اور یا غیره اور فرقی نمیکنه و 4 هسته ای هم باید 3.0 به بالا چون روی کارایی کارت تاثیر خیلی زیادی میزاره البته کارت های جدید ها نه 6800 !!! سری 8 و 9 !!!!
به نظر من 9800GTX یا 9800GTX+ خیلی کارت عالی هست البته با اور :Core 800 Mem2400:yes:
cpu هسام 9850 amd هست اما به نظر من 8800 gts 512 بهترین انتخاب البته الان 4850 یا 4870