سلام.ببین این بایوس خودمه.اگر صلاح دونستی و وقت کردی تغییرات لازم رو بده تا من فلش کنم.ببخشید شما رو هم خیلی تو دردسر انداختم.
با تشکر!:1. (38):
Printable View
سلام.ببین این بایوس خودمه.اگر صلاح دونستی و وقت کردی تغییرات لازم رو بده تا من فلش کنم.ببخشید شما رو هم خیلی تو دردسر انداختم.
با تشکر!:1. (38):
پست قبلیم تو صفحه قبلی جا موند.:1. (38):
اکسترم جان پس کجایی؟:give_rose:
نقل قول:
سلام.اومدم فلش کنم پیغام داد که Vendor id is not mach. فکر کنم به برندش گیر داده؟نه؟
1)میگم چطوره همین بایوسی که شما گذاشتی (بایوس 34) رو با RBE باز کنم و Vendorش رو بزارم رو Clube3d؟
2)من موندم بایوس شما چرا پسوند نداشت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3)چطور مواظب باشم که Fail نشه؟
+ پست بالاییم
نقل قول:
1. نه به این کار احتیاچی نیست. بایوس خودتو تغییر بده
2. پسوندش مهم نیس خودت دستی می تونی اضافه کنی.
3. قطعی برق .. هنگ سیستم و ..
سلام ..نقل قول:
والا این دو سه روزه که کامل نمایشگاه هستم و نمی رسم روش کار کنم. انشاا... بعد نمایشگاه.
سلام اکسترم جان.چطوری؟میدونم سرت شلوغه ولی هر وقت وقت کردی به اینجا هم سر بزن.ممنون
امتیاز در حالت دیفالت با 3DMark 06 شد 4991 و در اور با CCC تا فرکانس هسته 800 و مموری کلاک 890 شد 5453.به نظرتون تاثیرش خوب بوده؟ حالا وقتی بایوس 900 رو روش فلش کنم بازم با CCC جای اور داره؟
سلام بچه ها.من موندم چرا امتیاز 3DMark 06 اینقدر کم شده!؟؟؟ cpu که Q6600 هست تا 3.1 و گرافیک هم با CCC تا 790/890 اور شده.پس حداقل باید بالای 7000 میگرفت نه؟ نمیدونم چرا قسمت ابزاری که عکس وارد میکنم دیزیبل شده و نتونستن عکس رو بزارم و لینکش رو میزارم: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نه عزیز ! خوبه نتیجه ! 7000 امتیاز از رکورد جهانی این VGA هم بیشتره ! :1. (27):نقل قول:
این رکورد جهانی VGA شماست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پس خوبه مهدی جان.امیدوار شدم:1. (26):
علی جان با اسکرین شات میشه گفت که چه جاهایی نیاز به تغییر داره؟ من از تب Information و Clock Settings یه شات میزارم.جاهایی که نیاز به تغییر داره رو بگو تغییر بدم.اگه به قسمتهای دیگه هم نیاز هست مثل Fan Settings بگو بزارم.
Clock Settings :
Information :
فرکانسهای پیشنهادی برای شروع کار رو هم بگو.
شرمنده خیلی زحمت دادم.
Buzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:1. (38):