پاسخ: HD3650 Over Clocking
سلام علي جان ديروز نرسيدم بيام نت.دستت درد نكنه.خب من با winflash فلش كردم و با موفقيت فلش و خواست كه ريبوت كنه كه منم قبول كردم.اما بعد از ريبوت اتفاقهاي عجيبي رو ديدم:
1.رزوليشن 800 در 600 شده و تم ويندوز تم بيسيك شده.
2.درايور كارت رو نميشناسه.
3.و Ccc باز نميشه و ميگه كارت شما با درايور سازگار نيست.
4.دماي كارت از 36 به 45 در حالت idle افزايش پيدا كرده.
5.سرعت فن از 0 درصد شده 24 درصد.
6.و در نهايت gpu شده 800
نقل قول:
سلام علي جان ديروز نرسيدم بيام نت.دستت درد نكنه.خب من با winflash فلش كردم و با موفقيت فلش و خواست كه ريبوت كنه كه منم قبول كردم.اما بعد از ريبوت اتفاقهاي عجيبي رو ديدم:
1.رزوليشن 800 در 600 شده و تم ويندوز تم بيسيك شده.
2.درايور كارت رو نميشناسه.
3.و Ccc باز نميشه و ميگه كارت شما با درايور سازگار نيست.
4.دماي كارت از 36 به 45 در حالت idle افزايش پيدا كرده.
5.سرعت فن از 0 درصد شده 24 درصد.
6.و در نهايت gpu شده 800
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اونطوری که مشخصه کارتت اصلا اوور خور نیست !
درایورت را مجددا نصب کردی ؟ ( اگر می تونی درایور جدید را نصب کن ببین نصب میشه یا نه )
من تغییر خاصی تو بایوس ندادم. فقط Core را بردم روی 800 و محدودیت CCC را هم افزایش دادم . دو مورد کاملا عادی که اصلا نباید چنین مشکلاتی داشته باشه ... !
درایور 8.11 رو دوباره نصب کردم و نصب شد اما هیچ کدام از مشکلات حل نشد.حتی بازی های ویندوز رو هم نمیتونه اجرا کنه و میگه درایور ویدیو کارت نصب نیست!چی کار کنم:1. (28):؟؟؟؟؟؟راستی دما و سرعت فن یه نمه زیاد نیست؟
ممنون:11():
درایور 8.11 رو دوباره نصب کردم و نصب شد اما هیچ کدام از مشکلات حل نشد.حتی بازی های ویندوز رو هم نمیتونه اجرا کنه و میگه درایور ویدیو کارت نصب نیست!چی کار کنم:1. (28):؟؟؟؟؟؟راستی دما و سرعت فن یه نمه زیاد نیست؟
ممنون:11():
سلام.من بایوس ارجینال رو برگردوندم و همه اون مشکلات بالا درست شد.خب حالا چطوری اینو آدمش کنم(اورش کنم)؟!!! بابا تو فرومها و سایتهای دیگه مردم GPU رو از 1000 هم بالا بردن بعد این کارت 800 هم قبول نمیکنه؟آخه علت چی میتونه باشه؟ ممنون
سلام
من چند روز پش كارتمو عوض كردم 9500GT 512MB GDDR2
اما يه كارت گرفتم كه مثلاً بهتر باشه اما يه مشكلي دارم . الان كارتم Club HD 3650 1024MB
تو بازيهايي با گرافيك بالا كم مياره .به حالت رندر كار ميكنه .هر چي تنظيمات بازي بود رو به خوبي انجام دادم ولي نشد. همين بازيو تو كارت قبلي بدون هيچ مشكلي يا افت سرعت انجام دادم . نميدونم كجاشو بايد درست كنم
اگه ميشه كمكم كنيد. از هرچي سيستمه ديگه بدم اومده
البته خود كارت يه برنامه َAti Tools داشت اما تنظيماتش رو خوب نتونستم انجام بدم