پاسخ: HD3650 Over Clocking
بچه ها کمک کنید امروز بترکونمش.
Xtreme جان و بقیه دوستان دوباره چند تا سوال داشتم.
1)پست بالا(یعنی پست بالاییم هنوز واسم سواله!)
2)منظور از بایوس شماره 34 یا 35 چیه؟و اول کدومش رو امتحان کنم؟
3)اگه خواستم دوباره بایوس دیفالت رو برگردونم ممکنه؟البته بایوس فعلیمو Save کردم.
4)این اورکلاک به نظرت کاربردیه یا ...؟
5)به نظرت لازمه با نرمافزارهای بنچمارکهای دیگه هم تست بگیرم یا هموت با 3dmark06 و 3dmark vantage کافیه؟چون pcmark ایا رو هم دارم.
6)با تجربه ای که شما داری ممکنه مشکلی پیش بیاد؟(البته فکر نکنی منظورم مسعولیته ها!!!:1. (38):) و اگه پیش بیاد راه حل داره دیگه نه؟
بچه ها فکر کنم دما عالی باشه.در حالت 790/890 با atitool و .. تست کردم و در حالت 99% لود بالاتر از 50 درجه نرفت.توی حالت دیفالت یه 2-3 درجه کمتر بود.
با تشکر
buzz.کسی نبود جواب مارو بده؟
سلام
از بایوس های من استفاده کردی ؟
اکستریم عزیز ( اسمت رو یادم رفته )
آقا من یک کارت 7300 از اسپارکل دارم به نظرت میشه اورش کرد بیشتر از پیشفرض اش ؟
رمش DDR2 هست با فرکانس 266 و هسته اش 350
بایوس داری براش ( البته یک تاپیک هم بگو تا بشه فهمید چطوری بایوس رو عوض میکنن )
دستت درد نکنه :give_rose:
نقل قول:
سلام
از بایوس های من استفاده کردی ؟
سلام.نه اکسترم جان.گفتم اول این تکلیف این مشکلی که گفتم رو روشن کنم بعد اورش کنم.با خود CCC اور کردم.الان با 3DMark 06 تست گرفتم و راحت رد کرد بدون بهم ریختگی تصویر ولی نمیدونم چرا رو Vantage اینطور شد.
ببین اصلا با Vantage تست نکن. همون 3DMark 06 کافیه. با اون تونستی به پایداری برسی به من فرکانس هاتو بگو.
موفق باشی ..
نقل قول:
اکستریم عزیز ( اسمت رو یادم رفته )
آقا من یک کارت 7300 از اسپارکل دارم به نظرت میشه اورش کرد بیشتر از پیشفرض اش ؟
رمش DDR2 هست با فرکانس 266 و هسته اش 350
بایوس داری براش ( البته یک تاپیک هم بگو تا بشه فهمید چطوری بایوس رو عوض میکنن )
دستت درد نکنه :give_rose:
سلام
چطوری امیر جان ؟ ( فکر کنم اسمت رو درست گفته باشم - منم علی هستم )
کارت 7300GT که دست من بود راحت تا 550 اوور می شد و جواب میداد.
کارت شما هم قاعدتا تا این فرکانس باید برسه. ( بدون اعمال ولتاژ )
البته یه خورده هم باید به فکر کولینگش باشی.
در هر صورت می تونی یه تست اوور بگیری و دما رو در حالت لود بسنجی و ببینی اگر خوبه همون فرکانسو نگه داری.
سلام علی جان.اگه لطف کنی و به سوالات پست 41 (از سوال 2 به بعد) جواب بدی من خیلی خیلی ممنون میشم و کار رو بلافاصله شروع میکنم.
نقل قول:
بچه ها کمک کنید امروز بترکونمش.
Xtreme جان و بقیه دوستان دوباره چند تا سوال داشتم.
1)پست بالا(یعنی پست بالاییم هنوز واسم سواله!)
2)منظور از بایوس شماره 34 یا 35 چیه؟و اول کدومش رو امتحان کنم؟
3)اگه خواستم دوباره بایوس دیفالت رو برگردونم ممکنه؟البته بایوس فعلیمو Save کردم.
4)این اورکلاک به نظرت کاربردیه یا ...؟
5)به نظرت لازمه با نرمافزارهای بنچمارکهای دیگه هم تست بگیرم یا هموت با 3dmark06 و 3dmark vantage کافیه؟چون pcmark ایا رو هم دارم.
6)با تجربه ای که شما داری ممکنه مشکلی پیش بیاد؟(البته فکر نکنی منظورم مسعولیته ها!!!:1. (38):) و اگه پیش بیاد راه حل داره دیگه نه؟
بچه ها فکر کنم دما عالی باشه.در حالت 790/890 با atitool و .. تست کردم و در حالت 99% لود بالاتر از 50 درجه نرفت.توی حالت دیفالت یه 2-3 درجه کمتر بود.
با تشکر
2. بایوس شماره 34 و 35 رو که خودم نامگذاری کردم . توی هر کدومشون هم فرکانس هسته را تغییر دادم که در پست قبلی هم اشاره کردم. شما اول با کمتره امتحان کن.
3. آره .. بایوس اصلیت رو با GPU-z ذخیره کن که اگر لازم شد دوباره برگردونی. اگر هم کلا Failed بشه میشه دوباره فلش کرد اما کار هر کسی نیست یعنی حتی خود گارانتی هم نمی تونه برات فلش کنه.
یه روال خاص داره که گارانتی یا بلد نیس یا اگر هم بلد باشه این کارو برای مشتریش نمی کنه .
بنابراین زمان فلش کردن فقط مواظب باش که Fail نشه همین.
4. بستگی به شرایط داره .
5. 3DMark06 کافیه
6. نه مشکلی برات پیش نمیاد. ( فقط زمان فلش کردن دقت کن همین )
توجه کن که خودت هم می تونی بایوس خودتو با RBE باز کنی و ادیت کنی. حتما لازم نیست از بایوس های من استفاده کنی.
سلام.اومدم فلش کنم پیغام داد که Vendor id is not mach. فکر کنم به برندش گیر داده؟نه؟
1)میگم چطوره همین بایوسی که شما گذاشتی (بایوس 34) رو با RBE باز کنم و Vendorش رو بزارم رو Clube3d؟
2)من موندم بایوس شما چرا پسوند نداشت؟:1. (38):
3)چطور مواظب باشم که Fail نشه؟