من که دانلود کردم . اما ( اگر تهران باشی ) توی پاساژ پارسیان هم می تونی پیداش کنی. اخیرا CD های 3DMark 06 را توی پاساژ پارسیان دیده بودم ..نقل قول:
Printable View
من که دانلود کردم . اما ( اگر تهران باشی ) توی پاساژ پارسیان هم می تونی پیداش کنی. اخیرا CD های 3DMark 06 را توی پاساژ پارسیان دیده بودم ..نقل قول:
بله تهرانم.شنبه یه سر میزنم ببینم چجوریاست.اگه داشته باشن همه ورژنهاش باهم هم باشه عالی میشه وگرنه همون 3dmark06 رو بگیرم نه؟راستی یه سوال دیگه این مقداری که CCC اجازه اور میده خیلی کمه نه؟راستی نگفتید از کجا میتونم مطمعن بشم رو کارتم اون بایوس اور شده میخوره یا نه؟نقل قول:
سلام Xtreme جان.کارت دستتون نرسیده؟
سلام
فایل های پیوست بایوس ارجینال کارت + بایوس شماره 34 ( فرکانس هسته روی 900 ) + بایوس شماره 35 ( فرکانس هسته روی 930 ) هست . البته فرکانس هسته توی GPU-z کمتر دیده میشه.
این سه مورد را امتحان کن و نتیجه را بگو. ( با ATIWinFlash کار کن )
موفق باشی ..
سلام.خیلی خیلی از لطفتون ممنونم.فقط مطمعن باشم بایوس روی کارتم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ و آیا مشخصات کارت مثلا memory که مال من 512 هست فرقی میکنه؟نقل قول:
کارتم هم اینه :
Clube3D 3650 GDDR3 512MB
نکته ای وجود داره که لازم بشه قبل از فلش بدونم؟و همین طور بعد از فلش؟
buzz!!!:lol:
سلام ..
ببین .. کارت من دقیقا 3650 512MB GDDR3 هست با فرکانس هسته و حافظه پیش فرض اوورکلاک شده.
کارت شما هم که همینه. بنابراین مشکلی نباید باشه.
نکته خاصی هم بعد و قبل فلش وجود نداره.
فقط یک نکته مهم هست و اون هم اینکه دقت کن که تمام این کارها رو با مسوولیت خودت انجام میدی و هرگونه پیش آمدی متوجه من نخواهد بود. من فقط راهنمایی کردم.
موفق باشی دوست من ..
من 3dmark رو دارم . خواستي برات رايت ميكنم .
سلام امید جان.راستش قبل از تغییر بایوس حتما میخوام یه تستی با 3DMark داشته باشم.امروز هم به دور و بریام میگم اگه پیدا نشد باید زحمتو بندازم گردن شما...نقل قول:
با تشکر از لطفت...
Xtreme جان شما داری لطف میکنی راهنماییمون میکنی بعد من بیام ...
حتی 1% اورکلاک هم باید گردن خود فرد باشه چه برسه ...
من 3DMark رو که گیر اوردم بلافاصله کارو شروع میکنم
با تشکر از لطفت...
سلام بچه ها.بالاخره بنچمارکهارو از امیر جان گرفتم.تست 3DMark Vantage رو گذاشتم و خیلی ریپ زد اما تمام شد.فرکانس هسته رو تا 790 و مموری کلاک رو تا 890 بالا بردم اما وسط تست صفحه کاملا سفید شد و دیگه برنگشت.و مجبور شدم ریستارت کتم.موندم مشکل از کجاست؟؟؟
Xtreme جان دوباره باید مزاحمت بشم:1. (38):