FSB strap to NB در حالت Atuo هست؟
کاربر شهرسختافزار
FSB strap to NB در حالت Atuo هست؟
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
خدا بهت رحم کنه برو سریع بایوست رو یک نسخه برگردون عقب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقایون اگر امکان داره نهایت ولتاژی که به این cpu من صدم نمیزنه را بگید و نهایت فرکانس و باس را هم بگید ؟
الان CPU من دیگه نه فرکانسش تغییر میکنه نه باسش !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید تماس بگیری با اداره ی برق هماهنگ کنی که منطقه ای که زنگی میکنم را برای 1 دقیقه کلن برقشو قطع کنه و بعد که وصل کرد سیستمو روشن کنم و اور کنم اون موقعه سیستمم اور میشه هم باسش هم کلاکش !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکل واسه چیه ؟
اورش میکنم ولی تغییری تو سرعت وباس نمیشه ولی وقتی دکمه ی پاور را 5 ثانیه نگه میدارم و سیستم خاموش میشه و برقشو قطع میکنم بعد وصل میکنم و روشن میکنم مینیویسه overclocking failed بعدش میرم تو بایوس اور میکنم اور میشه مثل بچه آدم بعد که میری تو وین و هر چند ساعتی که هر کاری انجام بدی مشکلی نداره به محض اینکه سیستمو ریست میکنی قاتی میکنه و باید خاموشش کنی همون 5 ثانیه که گفتم و بعد که روشن میکنی نوشته overclocking failed و دوباره که اور میکنم دیگه اور نمیشه تا دوبار برق قطع بشه که بالا توضیح دادم
؟؟؟؟؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یکی نیست جواب بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قیلا بایوسم ورژن 809 بود حالا 812 هست قبل از اینکه میکرون بگه یه ورژن پایین تر را نصب کن 809 بود
رفتم پایین تر را نصب کنم دیدم جدید آمده دانلودش کردم و نصبش کردم
بازم همون مشکل را داره! امیر آقا چکار کنم (میکرون)
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 15-06-08 انجام شده است
باید دست به دامن جامپر سیموس بشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگر مشکل از بایوس نباشه مشکل از تنظیماته که با پاک کردن سیموس حله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Merlin360 (17-08-08), Overclocker (15-06-08)
کاربر شهرسختافزار
Clear CMOS هم انجام دادم درست نشد !
چکار کنم ؟
آفا این مشکلش اینطوره اینبار فهمیدم چی میشه که سیستم اور نمیشه!
من الان اور میکنم هر اوری که دلم بخواد و میرم تو وین و کاملا Stable هست مثلا
بعد سیستم را Shutdown میکنم و دفعه ی بعد که روشن میکنم هیچ مشکلی نیست و هر چند بار این کار را انجام بدم هیچ مشکلی به وجود نمیاد !
ولی الان میرم تو وین بعد میخوام هر چند ساعت که بودم یا هر چند ثانیه ای که بودم زمانی نیست Restart کنم وقتی Restrat میکنم دیگه سیستم Boot نمیشه و با دردسر که سیستم را بالا میارم میزنه اور با مشکل روبرو شد ! فقط ریست اینطور میکنش همون موقعه که این خطا را میزنه باز میرم تو بایوس و اور میکنم دیگه اور نمیشه!
حال ببین میتونی کمکم کنی ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
امیر جان لطف میکنی این تاپیک هم نگاه کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــی ممنون .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks