به نظرم شما اول رم را بدون اور و در باس کاریش و یا کمتر قرار بدین (تایمینگ را هم Auto کنید) و بعد یه تست یه ساعته از CPU در این باس بگیرین ببینین پایدار هست بعدش برین سراغ رم.
با تشکر
Printable View
به نظرم شما اول رم را بدون اور و در باس کاریش و یا کمتر قرار بدین (تایمینگ را هم Auto کنید) و بعد یه تست یه ساعته از CPU در این باس بگیرین ببینین پایدار هست بعدش برین سراغ رم.
با تشکر
آخه مشکل سره اینه که رم در بایوس لینک با باس CPU _ میشه آنلینکش کرد که فقط باس CPU را افزایش داد :1. (27):نقل قول:
:merci:
تو P5k که میشه!:1. (38):نقل قول:
میشه قسمتی که داره را بگی کجا هست و چی نوشته که میشه آنلینکش کرد؟
من توسط دو گزینه ای که در این عکس مشخص شده در p5k باس رم را تغییر میدم:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اولی را میزارم روی 1333 و دومی را با توجه به FSB تنظیم میکنم!:wink:
ورژن بایوس MB من : 1006
با تشکر
مشکل جدید :
تو بایوس هر تغییری انجام میدم و Save میکنم انجام میشه ولی cpu را نمیشه دیگه اور کرد یعنی من bus را میزارم 450 ولی اصلا کلاک cpu از 3.0 GHz به 4.05GHZ نمیره :1. (27):
قبلا درست بود ولی امروز به طور اتفاقی دیدم که cpu اور نشده ولی رمم DDR2 900 هست که خودش یه چیزه عجیبه که وقتی من باس را 450 میزارم اون میشه 900 نه وقتی 333 هست !
در کل هر اوری که بخوای انجام میشه ولی cpu اور نمیشه با cpuz و bios هم چک کردم اصلا cpu از حالت Default خارج نمیشه! فقط تنها چیزی که تو cpu تغییر میکنه سرعتش هست که از 3000 به 3015 تغییر میکنه!
در حالتی که باس 450 هست اینطوره :1. (26):
یکی هم نیست که جواب بده؟
FSB strap to NB در حالت Atuo هست؟
خدا بهت رحم کنه برو سریع بایوست رو یک نسخه برگردون عقب :give_rose:
آقایون اگر امکان داره نهایت ولتاژی که به این cpu من صدم نمیزنه را بگید و نهایت فرکانس و باس را هم بگید ؟
الان CPU من دیگه نه فرکانسش تغییر میکنه نه باسش !!:1. (27):
باید تماس بگیری با اداره ی برق هماهنگ کنی که منطقه ای که زنگی میکنم را برای 1 دقیقه کلن برقشو قطع کنه و بعد که وصل کرد سیستمو روشن کنم و اور کنم اون موقعه سیستمم اور میشه هم باسش هم کلاکش !!:1. (38):
این مشکل واسه چیه ؟
اورش میکنم ولی تغییری تو سرعت وباس نمیشه ولی وقتی دکمه ی پاور را 5 ثانیه نگه میدارم و سیستم خاموش میشه و برقشو قطع میکنم بعد وصل میکنم و روشن میکنم مینیویسه overclocking failed بعدش میرم تو بایوس اور میکنم اور میشه مثل بچه آدم بعد که میری تو وین و هر چند ساعتی که هر کاری انجام بدی مشکلی نداره به محض اینکه سیستمو ریست میکنی قاتی میکنه و باید خاموشش کنی همون 5 ثانیه که گفتم و بعد که روشن میکنی نوشته overclocking failed و دوباره که اور میکنم دیگه اور نمیشه تا دوبار برق قطع بشه که بالا توضیح دادم
؟؟؟؟؟؟؟؟
:1. (27):