یکی نیست جواب بده :1. (27):
من قیلا بایوسم ورژن 809 بود حالا 812 هست قبل از اینکه میکرون بگه یه ورژن پایین تر را نصب کن 809 بود
رفتم پایین تر را نصب کنم دیدم جدید آمده دانلودش کردم و نصبش کردم
بازم همون مشکل را داره! امیر آقا چکار کنم (میکرون)
Printable View
یکی نیست جواب بده :1. (27):
من قیلا بایوسم ورژن 809 بود حالا 812 هست قبل از اینکه میکرون بگه یه ورژن پایین تر را نصب کن 809 بود
رفتم پایین تر را نصب کنم دیدم جدید آمده دانلودش کردم و نصبش کردم
بازم همون مشکل را داره! امیر آقا چکار کنم (میکرون)
باید دست به دامن جامپر سیموس بشی :yes: اگر مشکل از بایوس نباشه مشکل از تنظیماته که با پاک کردن سیموس حله :great:نقل قول:
Clear CMOS هم انجام دادم درست نشد !
چکار کنم ؟
آفا این مشکلش اینطوره اینبار فهمیدم چی میشه که سیستم اور نمیشه!
من الان اور میکنم هر اوری که دلم بخواد و میرم تو وین و کاملا Stable هست مثلا
بعد سیستم را Shutdown میکنم و دفعه ی بعد که روشن میکنم هیچ مشکلی نیست و هر چند بار این کار را انجام بدم هیچ مشکلی به وجود نمیاد !
ولی الان میرم تو وین بعد میخوام هر چند ساعت که بودم یا هر چند ثانیه ای که بودم زمانی نیست Restart کنم وقتی Restrat میکنم دیگه سیستم Boot نمیشه و با دردسر که سیستم را بالا میارم میزنه اور با مشکل روبرو شد ! فقط ریست اینطور میکنش همون موقعه که این خطا را میزنه باز میرم تو بایوس و اور میکنم دیگه اور نمیشه!
حال ببین میتونی کمکم کنی ؟
:1. (38):
امیر جان لطف میکنی این تاپیک هم نگاه کنی :1. (38):
خیلــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــی ممنون .
توی چیپ P35 این امر عادیه :yes: یکی دیگر از موارد در اوردن USB هنگامه لود ویندوزه که وقتی سیستم رو ریست کنید باید بایوس رو دوباره تنظیم کنید توی این چیپ بیشتر مین ها این مشکل رو دارن و قابل ذکر است کمترین مشکل مربوط به سه مادربرد زیر میباشد
Asus P5K-E ، Abit IP35 Pro ، Giga P35 DQ6
این سه مین کمترین مشکل رو در اورکلاک دارند :give_rose:
برای شما هم باید بگردم ببینم راه حلی هست :great:
فعلا با این اور دیگه اون قاط را دیگه نمیزنه:
CPU:400*9=3600MHz
Ram :1066 Timing 4-4-4-12
RAM Voltage : 2.3 v
CPU Voltage : Auto
NB And FSB Termination Voltage : Auto
FSB:DRAM 3:4
EVEREST: 12:16
من الان با این اور Stable هستم و با Everest Stable Test تست کردم مشکلی نداشت فقط با OCCT مشکل داره که میزنه Crashed Code 1
و اگر Timing را از 4-4-4-12 به 5-4-4-12 بیارم دیگه OCCT هم خطا نمیگیره ! و کاملا Stable میشه :1. (27):
حالا من با Timing 4-4-4-12 تونستم به 54.4ns برسم و اگه Timing را ببرم به 5-4-4-12 میشه : 57.6ns
و یه چیزه جالب که هیچ کودومتون اشاره به این نکردید :
اگر نسبت DRAM به FSB بالا تر باشه CL میاد پایین چون:
DDR2 800 4-4-4-12 70.4ns میشه در صورتی که اون 54.4ns هست :1. (27):
و سرعت Read and Copy And ... زیاد تر میشه در حالت DDR2 1066 4-4-4-12 :1. (2): همون 54.4ns که گفتم !
4-4-4-12 چه فرقی تو گیم با 5-4-4-12 داره؟ در DDR2 1066 ؟
4-4-4-12 >>>>>> 54.4ns
5-4-4-12 >>>>>> 57.6ns
!!!!!!!!!!!!!!!!!:1. (2):
نقل قول:
دوست عزيز ، ايني که شما نقل کرديد ، باگ يا مشکل مربوط به bios نيست !
اين مشکل مربوط به حساس تر شدن فناوري C.P.R.(CPU Parameter Recall)i در اين سري bios اين مادربورد هست .
حالا اين فناوري چي هست :
اين فناوري به صورت کاملآ هوشمند ، پارامترهايي که در باياس کردن پردازنده و RAM ( اعم از فرکانس ها و ولتاژ ...) دخالت دارند و Analize ميکنه ، و در صورتي که حتي بعد از يک بوت موفق سيستم براي اول ، در صورتي که در حين عملکرد روي سيستم عامل يا عمليات post در هنگام بوت شدن ، چه از نظر powering و چه از نظر timing در عملکرد device ها کوچکترين ناپايداري رو تشخيص بده ، تمام تنظيمات مربوط به باياس پردازنده که به dram هم مربوط ميشه رو به حالت پيشفرض reset ميکنه و هنگام بوت شدن ، شما به صفحه معروف overclocking failed رو به رو ميشيد .
از نظر من اين گزينه ميتونه راهنماي خوبي براي رسيدن به پارامترهاي بهتر براي رسيدن به يه اورکلاکينگ 100% پايدار باشه . :1. (26):
نقل قول:اين ميتونه دليل خوبي براي تاييد متن بالا بنده باشه . حالا براي تست ، ببين وقتي ولتاژ پردازنده رو از حالت auto خارج ميکني ، و در حالت قبلي ميزاري باز هم مشکل پيش مياد ؟! در کل ببين چه پارامتري تو اين ها باعث ايجاد مشکل ميشه ؟ :great:نقل قول:
فعلا با اين اور ديگه اون قاط را ديگه نميزنه:
CPU:400*9=3600MHz
Ram :1066 Timing 4-4-4-12
RAM Voltage : 2.3 v
CPU Voltage : Auto
NB And FSB Termination Voltage : Auto
FSB:DRAM 3:4
EVEREST: 12:16
نقل قول:
من الان با اين اور Stable هستم و با Everest Stable Test تست کردم مشکلي نداشت فقط با OCCT مشکل داره که ميزنه Crashed Code 1
و اگر Timing را از 4-4-4-12 به 5-4-4-12 بيارم ديگه OCCT هم خطا نميگيره ! و کاملا Stable ميشه :1. (27):
اشتباه نکنم Orthos هم error داده بود در اين مورد ! پس حتمآ در حالت CL5 رمها رو باياس کن . از اين رمها انتظار بيشتري ميرفت !
با اين يک مورد کاملآ مخالفم !نقل قول:
و يه چيزه جالب که هيچ کودومتون اشاره به اين نکرديد :
اگر نسبت DRAM به FSB بالا تر باشه CL مياد پايين چون:
DDR2 800 4-4-4-12 70.4ns ميشه در صورتي که اون 54.4ns هست :1. (27):
و سرعت Read and Copy And ... زياد تر ميشه در حالت DDR2 1066 4-4-4-12 :1. (2): همون 54.4ns که گفتم !
تو تستي که شما گرفتي ، فرکانس ها ثابت نيست ! در حالت 800MHZ و 1066MHZ انجام شده . در اصل افزايش فرکانس کاري با افزايش Memory bandwith ارتباط مستقيم داره ، افزايش اين پارامتر هم به صورت ذاتي باعث باعث کاهش Latency ميشه . :1. (26):
تو پردازنده هاي اينتل درست عکس فرمايشات جناب عالي صادق هست . دليلش هم واسه خودش فلسفه داره که خيلي کوتاه و ساده ميشه اينطور استنباط کرد :
پردازنده هاي نسل حال حاضر اينتل در ارتباط ميان memory و cpu ضعف دارند ، چون کلآ ساختار کلي FSB (Front side bus ) در اين مورد ضعف داره ! در مقابل کمپاني AMD چون براي برقراري ارتباط بين اين دو Device از HT (Hyper Transport) استفاده ميکنه ، هميشه تو تست هاي Memory bandwith بهتر از پردازنده هاي اينتل عمل کرده .
توضيحات بالا مقدمه اي بود براي ادامه بحث به اين صورت که :
براي کاهش دادن اين ضعف Plateform اينتل ميشه ، با افزايش فرکانس FSB تا حدودي وضع رو بهتر کرد .
به اين مثال توجه کن :
FSB 200MHZ(800MHZ)i
DRAM 400MHZ(800MHZ)i
DRAM :FSB = 2:1
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
FSB 400MHZ(1600MHZ)i
DRAM 400MHZ(800MHZ)i
DRAM :FSB = 1:1
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
همانطور که تو عکس ها مشخصه ، در هر دو حالت memory در حالت DDR2 800MHZ 18 5 5 5 بایاس شده ، ولی نتایج در حالت FSB:DRAM = 1:1 به مقدار قابل توجهی از حالت FSB:DRAM = 1:2 بهتره ، که میشه به موارد زیر اشاره کرد :
تاثیرات اورکلاک 100% FSB در پهنای باند حافظه :
1 - افزایش 20 درصدی Memory Read
2 - افزایش 42 درصدی Memory Write
3 - افزایش 35 درصدی Memory Copy
4 - کاهش 20 درصدی Memory Latency
ضمنآ اون مقدار تفاوتی هم که شما تو latency ذکر کردید ، در بهترین حالت شاید 1% هم باعث افزایش FPS تو Game 3D Rendring هم نشه !!! :1. (23): کلا تو تست های 3d Rendring پهنای باند حافظه سیستم خودش رو آشکار نمیکنه ! :1. (26):
=========================
اگه باز هم سوال داشتی در این مورد بپرس ، بنده تا 5 تیر شاید هر چند روز یه بار بیام ، اگر من هم نباشم دوستان دیگه حتمآ کمکت میکنن . :1. (26):
موفق باشی . :11():
خیلی ممنون مهدی جان لطف کردی به سوال های من جواب دادی .
مرسی