من توی قسمت تنضیمات مربوط به CPU این گزینه ها رو دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
C1 Support
Hardware Prefetcher
Adjacent Cache Line Prefetch
Max CPUID Value Limit
Intel (R) Virtualization Tech
CPU TM function
Execute-Disable Bit Capability
Core Multi-Processing
که طبق راهنمایی های آقا شهریار ،با غیر فعال کردن گزینه Core Multi-Processing و یک تنظیم در ویندوز هسته ها غیر فعال میشن
با تشکر از آقا شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد CPU هم که من شهرستان هستم و قصد فروش رو هم ندارم
ولی در عوض می تونم نتیجه تمام تست هام رو اینجا بگذازم و با کمک شما و دوستان این CPU و Main رو تا بالاترین حدش اور کنیم و بهترین رکورد ها رو ثبت کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژ CPU هم 1.448
دما هم در حالت عادی 33 درجه CPU و 23 درجه SYS
و در حالت لود 65 درجه CPU و 26 درجه SYS
راستی اینم یادم رفت بگم،بابت پاشخگویی دیرم شرمنده، تا یکی دو هفته دیگه چندتا امتحان دارم و نمی تونم بیش از زوزی یکبار اینجا سر بزنم و وقت کمی و برای اور هم زیاد نمی تونم وقت بگذارم
باتشکر از همه دوستانی که من رو راهنمایی می کنن و تا اینجا کمکم کردن
Bookmarks