یه اینتل 180 گیگ 1500 pro میخوام بگیرم این یعنی 1500 گیگ میتونه بخونه؟
کاربر شهرسختافزار
یه اینتل 180 گیگ 1500 pro میخوام بگیرم این یعنی 1500 گیگ میتونه بخونه؟
|
|
متوجه نشدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alighafoori برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام این گرافیکی که خردم(gtx 550ti) واسه بازی جی تی ا وی و کالاف 12 و واتچ داگز و بازیهای جدید سنگین خوب جواب داده ولی روی بازی Assassin’s Creed Syndicate اصلا خوب نیست به نظرتون از گرافیکه یا سی پی یو(e6550)؟؟اگه سی پی یو ارتقا بدم مشکلش حل میشه؟؟
پردازندت را تبدیل به Q9400 کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alighafoori برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اگه بردم رو عوض کنم تاثیر داره رو عملکردش الان p5k دارم میخوام p5q بگیرم که PCI Express 2.0 x16 داره ولی مال من 1 هست این رو بازی تاثیر داره؟؟یاارزش خرج کردن ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاثیره داره . به شرطی که پردازنده هم 4 هسته ای بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alighafoori برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alighafoori (29-07-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
زئون 5450 خوبه؟؟از اینی که گفتین قویتره؟؟
کاربر شهرسختافزار
سلام یه زئو 5450 اداختم رو بردم(P5K)قبل اینکه استارت کنم فقط دکمه پاور رو زدم بوی سوختگی اومد و یکی از ترانزیستورها سوراخ شد الان هیچ سی پی یویی روش کار نمیکنه گرمش هم نمیکنه من مطابق عکسهایی که تو نت هست برش دادم و نصبش کردم اون مثلث رو سی پی یو کنار مثلث روی اسلات مادربرد قرار دادم به نظرتون چکار کنم ؟
فایده مشاوره چیه دوست عزیز! من به شما گفتم Q6600برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alighafoori برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده های زئون مناسب این مادربرد نیست . چون قسمت تغذیه خوبی ندارند.
باید بفرستید برای تعمیر
alighafoori (08-08-17)
کاربر شهرسختافزار
ایکاش حرفتون رو گوش میدادم آخه یه سایت خارجی بود که با مادربردهای مختل زئون روشون تست میکنه و نتیجه رو میگه و اسم برد منم بود ونتیجه داده حتی تو یوتیوب هم فیلم بود که انداختن رو این بورد حالا اگه یه ترانزیستور قویتر بندازم روش میتونم زئون رو نصب کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks