من اینو حدس زدم و فکر میکنم کاملا درست باشه .حلا بازم بقیه باید نظر بدن که شما مطمئن بشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره مادربردها هم که 50w حساب میکنه به خاطر منبع تغزیه مادربرد 24pin هست نباید هم کمتر یا بیشتر حساب کنه سایت cooler master هم به همین ترتیب حساب میکنه .. البته سایت اسوس دیگه مادربردهای high end و low end رو در نظر نمیگیره فقط desktop و server رو حساب میکنه
حلا برخی از چیزهایی رو که سایت اسوس زیادتر در نظر میگیره رو توضیح میدم
سایت اسوس میاد برای RAMDDR2 : 50w در نظر میگیره این برای 5 تا رم هم کافیه !!
اما سایت cooler master برای هر اسلات رم DDR2 میزان توان مصرفی دقیقی چیزی حدود 5w در نظر میگیره که که برای 5 تا رم میشه 25w این خوبه اما شاید شما خواستید رمو آور کنید یا همانطور که خودتون اشاره کردید منبع تغزیه کاهش بازده پیدا کنه که این خیلی مهمه یا خیلی چیزهای دیگه پس بهتره همون 50w رو درنظر بگیریم یا مثلا هارد. سایت اسوس برای هر هارد 50w در نظر میگیره در حالی که 25w هم کافیه . اما بنا به برخی از دلایل بالا بهتره همون 50w رو انتخاب کنیم که دوتا هارد میشه 100w
پس سایت اسوس منبع بهتری برای انتخاب توان مصرفی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه دیگه نیاز نیست که شما 30 درصد رو حساب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبعد ما به علت کاهش بازده پاور و قطعات سخت افزاری 30 درصد به میزان نهایی اضافه می کنیم . سوال اینجاست که برای سایت ایسوز ( اگه واقعا به میزان بالاتری خودکار محاسبه می کنه ) بازم این 30 درصد رو باید حساب کنیم یا نه ؟
راستی شما گفتید که منبع تغزیه رو 535w خریدید در حالتی که کارت شما آن برد هست اگه امکانش هست لینکش رو لطف کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا من یه نگاهی بکنم حتما یه چیزی هست که دوستان 535w رو پیشنهاد دادن
-------------
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks