بچه ها چند تا مشکل جدید :
اولا با pc wizard 2010 تست زدم . نتیاج تو چند بار تست پشت سر هم بسیار نزدیک به هم بود . یعنی در حدود 5 امتیاز اختلاف که نشون میده نرم افزار تست خوبیه . ضمن اینکه یکی از بچه های فروم که اونم e5300 داشت امتیاز سی پی یوش بسیار نزدیک به من بود . کلا نرم افزارشو پسندیدم !
اما چند تا چیز عجیب :
گرافیک من آنه و از رم می گیره . من یه بار با 256 مگابایت رم واسه گرافیک تست زدم و یه بار با 32 مگابایت ( این اعداد حداکثر و حداقل رمی هستند که می تونم به گرافیک آن بوردم اختصاص بدم ) . در هر دو حالت امتیاز گرافیک یکی شد !
چیز عجیب دو : رفتم تو تنظیمات مادربرد و Robust Graphics Booster رو از حالت Auto گذاشتم روی fast و تست زدم . تاثیری نداشت !
مگه این دو مورد بالا در امتیاز گرافیک تاثیر نمی ذاره پس چرا چیزی عوض نشد ؟
چیز عجیب سه : بنده محض احتیاط هت سینک سی پی یو که فنم روش هست رو باز کردم تا مطمئن بشم که خمیر روی سی پی یو ریخته شده که بود . بعد فن رو خیلی بهتر از قبل بستم . سفت سفت
دما در حالت عادی 39 درجه است معمولا . یه تست با super_p زدم که همون طور که تو مقاله هم دیدید دما تا 60 درجه اومد بالا . البته این سری دور فن به 1600 1700 رسید . بعد گفتم برم با orthos هم یه تست بزنم که ...
آقا روی حالت stress cpu یه دقه که نمی مونه دما به نزدیک 80 می رسه ! تازه عجیب تر این که تو دو سه ثانیه دما از 40 میرسه به 70 ! دوستان من هنگ کردم کمک کنید لطفا