برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدعزیز جان مطمعن باش شما کا شروع کردین برای کامل بودن مقاله نه تنها 300 صفحه کافی نیست بلکه از 2000 صفحه هم خواهد گذشت، ولی اگر بخواهید کامل توضیح بدین!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش من به نظر من شما اول تحقیق کلی و جامع رو انجام بدین در مورد اورکلاک و بعد از این که نسبتا تخصص پیدا کردین شروع کنید به تکمیل.
سوال باران جان هم بهمین خواطر بود که ببینه شما در چه مرحله هستشین(در اور کلاک منظورمه)
شما باید تکلیفیتون رو با خودتون مشخص کنید که می خواید برای افراد مبتدی مقاله بنویسید یا برای افراد حرفه ای و یا برای هر دو گروه! چون من در اپتدا از کلمه اموزش "کامل" برداشت سوم رو کردم! اگه این طور باشه چون خود شما در حدی فکر نکنم باشید که در بیشتر قضایا اضحار نظر انجام بدین پس مجبور خواهد شد که از دوستانی که تجربه بیشتری دارند استفاده کنید. که در این صورت باز قضیه یک هفته یا دوهفته نخواهد بود. (البته در صورتی که همه دست به دست هم بدن!)
مقاله ای از دوست و سرور بنده جناب مهدی موسوی در مجله رایانه خبر به چاپ رسیده که حتما پیشنهاد می کنم اون مقاله رو هم بخونید چون واقعا در عین خلاصه بودن اما در سطح بالایی نوشته شده.
"مجله رایانه خبر شماره 56 ، آذر 88 " (بر روی جلد هم به صورت تیتر وار نوشته شده :"آموزش اورکلاک پردازنده های اینتل")
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks