برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود بسیار بر curtis عزیزم
curtis جان شک نکن که خوشحال می شم تا می تونید از مقاله ایراد بگیرید تا یک مقاله فوق العاده و بی نقص رو تهیه کنم . و هدفم از قرار دادن مقاله به صورت ناقص توی اینترنت همین بود.
در مورد ایراد اول درسته . با افزایش fsb فرکانس گذرگاه افزایش پیدا می کنه که این عدد فرکانس بین پردازنده و چیپ شمالی مادربرد است . پس به نوعی میشه گفت که مادربرد هم داره آور میشه . این مطلب رو توی صفحه 12 و 13به مقاله اضافه کردم. شما با این ایرادتون یک جرقه رو هم تو ذهن من ایجاد کردید. که بعد خوندن اون قسمت متوجه میشید که چی بوده .
مورد دوم رو حقیقتا می دونستم و قصد داشتم اون رو در هنگام آور پردازنده توضیح بدم . اون هم به عنوان یکی از روش های کاهش پایداری و رسیدن به فرکانس بیشتر . این مورد در صفحات آتی دیده خواهد شد
در مورد ایراد سوم : نمی دونم ln2 چیه . میشه توضیح بدید . اما ایرادتون رو نمی پذیرم . چرا که توی مقاله نکته شما رو ذکر کردم :
اینجا که گفته میشه :
حتی آور صحیح نیز تبعاتی هم چون حرارت بیشتر و کاهش عمر سخت افزار آور شده را به دنبال دارد. البته در آور صحیح این موارد چندان بزرگ نیستند
در مورد ایراد چهارم : هنوز توی مقاله به آور رم نرسیدیم اما بهش برسیم هم من نمی دونم بر چه مبنایی حداکثر میزان آور رم رو معرفی کنم . شما فرمولی سراغ دارید ؟
در مورد ایراد پنجم : لطفا کمی در مورد vtt توضیح بدید . ضمنا مطمئنید که vnb نام دیگه vdd هست ؟ و می دونید مخفف چیه ؟ به هر حال من فعلا به مقاله اضافه اش می کنم ( به عنوان نام دیگه ی vdd )
در مورد گفته ششمتون :از تعریفتون یه دنیا ممنون . کلی روحیه گرفتم ( بی ظرفیتم دیگه ! )
در مورد ایراد ششم : مثه ایراد سوم این هم در مقاله آورده شده . ملاحظه کنید :
همان طور که خودرو سازان ایرانی یک مدل خودرو را با اختلافهای کیفیتی فاحش تولید می کنند ( به گونه ای که اصطلاح تخم مرغ شانسی برازنده تولیدات آن هاست ! ) در تولید یک مدل پردازنده مقداری تفاوت مشاهده می شود که باعث می شود کمی آور پذیری متفاوتی مشاهده گردد. در مورد این عامل تقریبا کاری از دست آورکلاکر بر نمی آید.
در مورد شماره ده بیشتر توضیح بدید لطفا

Bookmarks