good_punisher (19-10-08), Majid OC (19-10-08)
بنده هم در مورد سینک ها با شما کاملا موافقم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدارت Digital PWM نسبت به انواع آنالوگ دارای Efficiency بیشتری هستند . بستگی به نوعشون هم برخی برای بایاس پردازنده نیازی به خازن ندارند ( Capless ) هستند که با وجود این خصیصه خیلی از محدودیت های مدارت Analog رو ندارند و برخیشون هم دارای تحمل جریان های خیلی بالا ( بیشتر 120A ) رو دارا هستند که نظیرشون رو میشه در برد های سری UT کمپانی DFI دید .
بحث در مورد نحوه عملکرد و مشخصات فنیش میتونه در یک تاپیک مجزا مورد بحث قرار بگیره .
.
.
....
......
good_punisher (19-10-08), Majid OC (19-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام .
آقا ببخشید بی خودی وار بحث میشم ها . هر چند ربطی به این مطلب نداره ولی میپرسم .
محمد جان اون مادربرد رو چند گرفته بودی و از کجا ؟ خدا وکیلی انتظار داری دیگه کسی حاضر بشه ازت بخردش ؟
بابا . موقعی که می خوان برای چیپست و موسفت ها خنک کننده آب بسازن خود هیت سینک رو که جدا کرد از مادربرد حالا میان برای موسفت ها به طور جدا گانه و برای هر چیپست یعنی برای NB و SB و MB به طور جدا گانه بلاک طراحی می کنن و بعد هم نصب می کنن . ولی یه کاری نمی کنن که اگه مجبور شدن ببرن گارانتی طرف بگه دوست عزیز اون تیکه هیت سینکتون رو هم بیارید تا ببینیم چی میشه !!!!!!!! .
اتفاقا آقا مجید در جریان هست . قراره برای موسفت ها و چیپست های مینبردم بلاک بسازم . و تا حدود همین کار شما رو هم کردم . ولی دیگه شما زدی رو دست بنده و به طور کامل هیت سینک رو ترکوندی . ایول داره خداییش .
بگذریم . ولی سعی کن اول مطرح کنی بعد عمل کنی . بابا عجله نکن . من هم عجله کردم که کلی هزینه بی خودی رو دوشم افتاد .
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks