پاسخ: بررسی تئوری مقدار گرمای تولیدی مدار PWM و تاثیر در کارایی به هنگام اور کلاکینگ
نقل قول:
درباره اون سينكها مجيد جان حرفت درسته . ولي براي بعضي از بردها متوسط فكر ميكنم مناسب باشه . راستي مجيد جان تفاوت pwm digital با سري قبل در چي هست ؟
بنده هم در مورد سینک ها با شما کاملا موافقم .
مدارت Digital PWM نسبت به انواع آنالوگ دارای Efficiency بیشتری هستند . بستگی به نوعشون هم برخی برای بایاس پردازنده نیازی به خازن ندارند ( Capless ) هستند که با وجود این خصیصه خیلی از محدودیت های مدارت Analog رو ندارند و برخیشون هم دارای تحمل جریان های خیلی بالا ( بیشتر 120A ) رو دارا هستند که نظیرشون رو میشه در برد های سری UT کمپانی DFI دید .
بحث در مورد نحوه عملکرد و مشخصات فنیش میتونه در یک تاپیک مجزا مورد بحث قرار بگیره .
پاسخ: بررسی تئوری مقدار گرمای تولیدی مدار PWM و تاثیر در کارایی به هنگام اور کلاکینگ
:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27):
سلام .
آقا ببخشید بی خودی وار بحث میشم ها . هر چند ربطی به این مطلب نداره ولی میپرسم .
محمد جان اون مادربرد رو چند گرفته بودی و از کجا ؟ خدا وکیلی انتظار داری دیگه کسی حاضر بشه ازت بخردش ؟
بابا . موقعی که می خوان برای چیپست و موسفت ها خنک کننده آب بسازن خود هیت سینک رو که جدا کرد از مادربرد حالا میان برای موسفت ها به طور جدا گانه و برای هر چیپست یعنی برای NB و SB و MB به طور جدا گانه بلاک طراحی می کنن و بعد هم نصب می کنن . ولی یه کاری نمی کنن که اگه مجبور شدن ببرن گارانتی طرف بگه دوست عزیز اون تیکه هیت سینکتون رو هم بیارید تا ببینیم چی میشه !!!!!!!! .
اتفاقا آقا مجید در جریان هست . قراره برای موسفت ها و چیپست های مینبردم بلاک بسازم . و تا حدود همین کار شما رو هم کردم . ولی دیگه شما زدی رو دست بنده و به طور کامل هیت سینک رو ترکوندی . ایول داره خداییش .
بگذریم . ولی سعی کن اول مطرح کنی بعد عمل کنی . بابا عجله نکن . من هم عجله کردم که کلی هزینه بی خودی رو دوشم افتاد .
فعلا