دوست عزیز 120 زیاد هست حداکثر که به کارت بیاد همون 106 و 107 هست اگر بخوای دلیل کاملا علمیش رو می تونی از مهدی موسوی سوال کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای خطر برای سی پی یو بسته به خودت داره اما فکر کنم 70 دیگه زیاد هست با توجه به اینکه به احتمال زیاد همین الان هم رنگ سوکت های مادربوردت عوض شده!!!
خیر 4.7 و 4.8 مربوط به بچ های نرمال هست اکثر افراد به دلیل اینکه مادربورد PCI رو محدود به 102.9 می کنه و برای فرکانس بالا تر از اون نیاز به مد سخت افزاری دارند محدود میشند مادربرد های که جدید به بازار عرضه شدن نسل دوم X58 ها و کلاسیفید و مادربورد شما نیازی به این مد سخت افزاری نیست
در مورد صدمه زدن اطلاعی ندارم عزیز اما خود من اوایل برایی تست هام 119 قرار می دادم و با هر کارتی تست کردم و مشکلی برای هیچ کدوم از کارت های استفاده شده بوجود نیومد بعد از مدتی وقتی تست کردم پرفرمنس بالاتر رو روی 106 و 107 گرفتم
تا اونجا که یادم میومد وقتی که ضریب به 222 مرسید QPI Link fsat Mode از 8000 رد می شد و به همین دلیل نیاز به پهنای باند بیشتری بود که در سری جدید با افزایش این قابلیت این مشکل حل شد و دیگه نیازی به اون نداشت و حتی با کاهش فرکانس PCI در مادربورد های 1156 باعث افزایش کارایی کارت های مثل همون 4890 بودیم البته این موضوع تست شخصی بود و هیچ دلیل علمی بر اون بنده در هیچ جایی پیدا نکردم
پ ن : متاسفانه من درگیر امتحان هام هستم و در صورتی که دیر پاسخ گو هستم باید مرا به بزرگی خودت ببخشی

Bookmarks