بایستی شما عزیز هم ببخشید دیگه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(اما تا اونجایی که بلد باشم در خدمتون هستم.)

اگه مدل مین رو کامل می گفتین بهتر بود. سی پی یو هم دیگه در حد تیم ملیه (به یاد خدا بیامرز رمپیج افتادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) :دی

راستش من یه زمانی در مورد link یا unlink بودن فرکانس رم به باس سیستم یه چیزایی خوندم اما نمی دونم بایس شما داره یا نه! من که گاهی نشده برم دمبالش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی داداش هیف نیست اون رم هارو بیکار بزاری بابا بزن دما از روزگارشون در بیار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حد اقل 465 باشن دیگه خوبه. البته شما تایمینگ ها و ولتاژ کاری رم رو در حالت دیفال رو بگید. چون رم رو میشه به صورت خیلی مطمعن اورکلاک کرد.
(خیلی کم پیش میاد رم مشکلی براش پیش بیاد برای این فرکانسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

بیشتر وقت ها مین گیگا یگم بیشتر از ولتاژ مورد نیاز ولتاژ میده توی حالت اوتو. پس خودتون ست کنید بهتره.
البته شما ملاک این که سیستمتون پایدار هستش چیه؟
در مورد مطالبتون هم هر جا مشکل دارید دوستان هستن راهنمایی می کنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون در قسمت رم خودش کلی بحث داره ولی در مورد ولتاژ سی پی یو هم فقط با یکم توجه مشکا حل میشه.
با ارزوی موفقیت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ممنون از پاسختون

مدل مین: Ga-P35-DS3R rev.2.1
تایمینگ رم: 5-5-5-18

مرسی