خواهش می کنم وظیفه هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش بالا اون جایی که گفتم 0.2 ولت برنامه ها کمتر نشون میدن اصلاح کردم چون منظور 0.02 بود.
در مورد pll باید بگم که خودم هم نمی دونم دیلیش چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی پیشنهاد می کنند.(توی فروم های خارجی دیدم و همچنین دوستان هم همین رو می گن)
اما در مورد 90 نانومتری ها من خودم تا 1.8 هم دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی مدار فاز مین به حدی داغ میشه که دما باعث میشه دست ادم نمیشه در حد 3 ثانیه نگه داشت!
نحوه محاسبه خاصی من نمی دونم(من) اما خودم برای افزایش این ولتاژ بیشتر جهت پایداری استفاده می کنم و نه برای ار کردن.
مثلا: زمانی که ولتاژ ها همه چی خوب باشه، اما باز سیستم میاد بالا و وارد ویندوز میشه اما همچین که خواستی کاری انجام بدین سیستم ریستارت بشه و اگر ولتاژ سی پی یو یه حدیه که اگر دیگه افزایش بدیم باعش میشه که گرما بره بالاتر و باعث ناپیداری بیشتر، دیگه لازمه که pll رو افزایش بدیم. (منظورم اینه که باید خود ادم تجربه بکنه)
بنظرتون چرا اموزش اورکلاک به صورت کلی وجود نداره؟
بخواطر این که همه چی نسبیه و درصد احتمالات بالا هستش و بیشتر باید از روی تجربیات، اورکلاک رو انجام داد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks