سلام من مدتی هست که اینجا عضو شدم و تقریبا اکثر تایپیک ها درباره آورکلاک پردازنده و رم رو خوندم اما هنوز چند تا سوال باری من پیش اومده و ممنون می شم اگه کمکم کنید
1-می خواستم بدونم Latency چیست و اگه زیا یا کم بشه چه اتفاقی میفته ؟
2- تایمینگ رم چگونه در آورکلاک به ما کمک میکنه و چه موقه باید آن را تغییر داد؟
مثلا 5-5-5-15 رو بکنیم 4-4-4-12 چه اتفاقی میفته؟ آیا هرچه کمتر باشه بیشتر می توان رمو آور کرد؟ یا کم یا زیاد کردن آن دلیل دیگری دارد
3- در آور کلاک باید سیستم رو پایدار نگه داشت بالا ترین فرکانس در پایدار ترین حالت .. اما من باید از کجا بفهمم پایداره آیا فقط باید با برنامه speed فن دما رو چک کنم و در برنامه stress prime سی پی یو را تا مثلا یک ساعت روی فشار قرار بدهم و دوباره دما رو چک کنم و یا با برنامه super- pi سی پی یو را تحت فشار قرار بدهم ؟
4 - از کجا بفهمم که چه موقه باید ولتاژ cpu pll voltageرو زیاد کنم cpu من E8400 core 2 duo 3.00 GHZ هست که تا 3436 MHZ که رفتم دست به ولتاژ نزدم و ویندوز هم راحت بالا اومد اما میخوام بدونم دادن ولتاژرو از کی شروع کنم و اگه 10 تا 10 تا زیاد کنم چه قدر ولتاژ بدم؟ راستی وقتی رو cpu pll voltage میرم خودش نوشته min 1.50 و max 2.76 max شو یادم نیست فکر کنم 2.76 حالا من باید از 1.50 شروع کنم ولتاژ دادن ؟
البته وقتی که cpu pll voltage رو زیاد می کنم
cpu voltage رو atuo هست آیا باید اونو هم از حالت Atuo خارج کنم ؟ و اگر اونو خارج کنم چه قدر اونو زیاد کنم (اگه 10 تا 10 تا فرکانسو زیاد کنم ) مادربرد من P5Q هست و رمم OCZ DDR2 800 5-5-5-15
5- این Cpu Clock skew چی البته می دونم میزان تخیر در هر ثانیه است (اگه درست گفت باشم ) اما میخوام بدوم کی باید اونو تغییر بدم
6- درباره NB clock shew هم توضیح بدید لطفا
با تشکر پیشاپیش از شما عزیزان این فروم امیدوارم با این سوال هام شما رو خسته نکرده باشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks