aminjon625 (03-08-09), deopen (03-08-09), Extreme (03-08-09), Labyrinth (03-08-09), vandelin (03-08-09)
یک چیزی بار ها توی انجمن پرسیده شده اینه که چه رابطه ای بین مثلاً ولتاژ رم با فرکانس رم هست یا مثلاً فرکانس رم با ولتاژ MCH یا ازین قبیل سوال ها .
در جواب میشه گفت هیچ قاعده ی مشخصی بین این ولتاژ ها فرکانس ها نیست . چون با توجه به عوامل بسیار زیادی این قضیه از سیستم به سیستم از تایمینگ به تایمینگ و ... تفاوت میکنه .
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
aminjon625 (03-08-09), deopen (03-08-09), Extreme (03-08-09), Labyrinth (03-08-09), vandelin (03-08-09)
سلام
من پاور 580 گرین دارم. e8400 رو باهاش تا4.2 اور کردم ، اما 4.4 پایدار نمیشه (با ولتاژ حدود 1.5). ممکنه از پاور باشه یا cpu نمیکشه؟
رم هم محدود نمیکنه، مادبورد هم ep45-dq6
یه سوال دیگه اینکه q9550 اورکلاکش خوبه؟ پاور چند نیاز داره تقریبا؟
مرسی
خنک کننده مورد استفاده شما چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza_v9999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Labyrinth (19-08-09), reza_v9999 (19-08-09)
tuniq towerبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4.2 دما با intelburn test حداکثر 66 بود اگه اشتباه نکنم.
آخه میبینم خیلیا q9550 رو با ولتاژ پایین تر تا فرکانس بالاتر اور میکنن .. اگه راحت تر اور میشه ما هم یکی بگیریم D:
آخرین ویرایش توسط reza_v9999 در تاریخ 19-08-09 انجام شده است
Q9550 رو با یه کولر tuniq rower 120 و مادربرد P5QC و 4GB رم DDR3 1333 در شرایط عادی(دمای کیس و پردازنده) تا چه فرکانسی میشه oc کرد.خواهش می کنم اگه میدونید جواب بدید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خدمت دوستان عزیز
در این تاپیک در زمینه E7500 از شما دوستان مدد می طلبم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پرو فایل بنده اینا هستش ببینید. کجاش مشکل داره?
----------------------------------
این قطعاته:
CPU:E7500
M>B:p5q-deluxe
CPU cooler:Zerotherm fz120
RAM:2gb team extrem (5-5-5-18)2.2v 1066
---------------------------------
این هم پروفایل:
CPU rait:10X
fsb Fer:440
Dram Fer:1167
Dram timing:5-5-5-15
--------------
cpu.V:1.59
PLL:1.50
GTL-1:700
GTL-2:740
Dram.V:2.3
NB.V:1.42
NBgtl:550
sb.V:1.20
--------------
من کلا توی فرکانس 4.37 پایدار هستم(برای 3D mark) اما توی 4.4 توی یه موقه رد میکنه بعضی مواقع هیچ.
اما من با کارت 6200 خودم با FSB.set 4.5 تست گرفتم تست 3d 01 رو پاس کرد.(اما دیگه یه بازیی در اورد نگو و نپرس)
راهنمایی کنید ممنون می شم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
همیشه pcie رو دستی روی 100 بذار و روی auto نباشد .
Jagvar (30-08-09)
بهادر جان این قسمت رو همیشه 100 هستش و دست نمی زنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------------------------
اما یه پروفایل دیگه پیدا کردم که تست های من رو توی 4.47 پاس می کنه.
من دمبال فرکانس 4.5 هستم. کمک کنید ممنون میشم.
-----------------------------
پروفایل:
CPU rait:10X
PLL:150
FSB frc:447
dram:1191
Dram timing:5-5-5-18
CPU.V:1.65
GTL-1: 700
GTL-2: 750
Dram.V:2.28
NB.V:1.38
NB-GTL: 600
SB:120
------------------------------------
دوستان لطف کنید راه نمایی کنید.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HERMES برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با یک کولر خوب طرفای 4.0 - 3.7 میتونید اورکلاک کنید .
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیست قطعاتتون را بگید .
اگر دمای پردازنده بالا نیست ولتاژش را بالا تر ببرید . راستی برای گام اول پیشنهاد میکنم از مالتی پلیر های بالاتر استفاده کنید بعد برید سراغ FSB های بالاتر .
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
Jagvar (31-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks