برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی شهریار جان من دقیقا عین فرمایشات شمارو انجام دادم و نتیجه مطلوب هم گرفتم
اول همانطور که گفتید فرکانس رو روی 21x180 تنظیم کردم و با ولتاژ 1.175 یک تست 10 دقیقه ای کاملا پایدار و دمای 75 گرفتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعد ولتاژ رو 2 واحد کم کردم و به 1.162 رسوندم و اینبار هم با 5 دقیقه تست کاملا پایدار بود ولی دما هیچ تغییری نکرد!!!منم دیدم فرقی نکرده ولتاژ رو روی 1.168 گذاشتم تا به CPU فشار نیاد
رم رو هم با همون فرکانس 1.65 با CL 9-9-24 براحتی روی 1800 پایدار کردم و تست EVEREST هم رد کرد امتیاز تقریبا خوبی هم گرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا CPU که هیچ ولی به نظر شما میتونم رم رو با همین ولتاژ و فرکانس روی CL 8-8-24 بذارم یا تا همینجا کافیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks