پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های AMD ( راهنمایی + رفع اشکال )
با سلام وخسته نباشيد
ببخشيد وسط بحث شما وارد شدم يه درخواست داشتم و اونم اينكه اوركلاك cpu هاي amd رو كه با ضريب باز ارائه شدند منظورم افزایش ضریب پردازنده ( CPU Multiplier ) هست رو بطور جامع تري توضيح بديد معايب و مزايا و اينكه بايد چه مواردي رو در اين نوع از اوركلاك بايد در نظر گرفت مثلا آيا هنگام اور كردن به اين روش نيازي به افزايش ولتاژ هست يا نه و چه قسمتهايي رو بايد افزايش داد و اينكه مثل اوركلاك از طريق افزایش مقدار فرکانسReference Clock نيازي به كنترل ساير فركانسها داريم يا نه .
چون در اين روش به اين علت كه ميگن راحترين راهه نتونستم توضيحات به درد بخوري پيدا كنم اگه ميشه يه توضيح جامع بدين يا اينكه لينك جايي رو كه توضيحات مناسبي در اين زمينه هست رو بزارين با تشكر.
نقل قول:
با سلام وخسته نباشيد
ببخشيد وسط بحث شما وارد شدم يه درخواست داشتم و اونم اينكه اوركلاك cpu هاي amd رو كه با ضريب باز ارائه شدند منظورم افزایش ضریب پردازنده ( CPU Multiplier ) هست رو بطور جامع تري توضيح بديد معايب و مزايا و اينكه بايد چه مواردي رو در اين نوع از اوركلاك بايد در نظر گرفت مثلا آيا هنگام اور كردن به اين روش نيازي به افزايش ولتاژ هست يا نه و چه قسمتهايي رو بايد افزايش داد و اينكه مثل اوركلاك از طريق افزایش مقدار فرکانسReference Clock نيازي به كنترل ساير فركانسها داريم يا نه .
چون در اين روش به اين علت كه ميگن راحترين راهه نتونستم توضيحات به درد بخوري پيدا كنم اگه ميشه يه توضيح جامع بدين يا اينكه لينك جايي رو كه توضيحات مناسبي در اين زمينه هست رو بزارين با تشكر.
سلام ،
تا اونجا که من امتحان کردم و نتتیجه گرفتم ، میشه گفت : با افزایش Multi player فرکانس CPU بالاتر میره ، طوری که شما می تونید بدون هیچ گونه کار اضافی و فقط با افزایش مالتی ، فرکانس پایه رو از x به y افزایش بدید. توجه داشته باید که فرکانس y بیشتر از x هست ، پس تا یه حدی تحمل و بیشتر از اون نیاز به افزایش ولتاژ داره .
کار روی مالتی در صورتیه که شما هدفتون اور کلاک cpu باشه و بدست آوردن فرکانس بالاتر .
نقل قول:
سلام ،
تا اونجا که من امتحان کردم و نتتیجه گرفتم ، میشه گفت : با افزایش Multi player فرکانس CPU بالاتر میره ، طوری که شما می تونید بدون هیچ گونه کار اضافی و فقط با افزایش مالتی ، فرکانس پایه رو از x به y افزایش بدید. توجه داشته باید که فرکانس y بیشتر از x هست ، پس تا یه حدی تحمل و بیشتر از اون نیاز به افزایش ولتاژ داره .
کار روی مالتی در صورتیه که شما هدفتون اور کلاک cpu باشه و بدست آوردن فرکانس بالاتر .
سلام
ممنون دوست عزیز منم تقریبا تا این حد میدونستم ولی یه توضیح جامع میخوام که همه جوانب رو در بر بگیره بازم اگر کسی مقاله ای سایتی لینکی یا توضیح کاملتری سراغ داره ممنون میشم بزاره
با سلام
تنها تفاوت افزایش ضریب این هست که دیگر فرکانس های دیگه تغییری نمی کنند وتنها فرکانس سی پی یو افزایش پیدا می کند و خوب به طبع شما تنها به ولتاژ سی پی یو نیاز مند میشید و در صورتی که عاملی های محدود کننده ای داشته باشید مثل مموری یا فرکانس HT می تونید با افزایش ضریب سی پی یو هایی که به صورت ضریب باز هستند فرکانس سی پی یو خودتون رو افزایش بدید
من یه amd Phenom II X6 1055T دارم
میخواستم ببینم این رو با فن استوکش تا چقدر میشه برد بالا؟
با یک خنک کننده خوب (ایر) میتونید تقریباً روی رنج فرکانس 4200 مگاهرتز اورکلاک پایداری داشته باشید
گاهی مواقع به دلیل بچ نامبر پردازنده و گرمای تولیدی بیشتر یا کمتر فرکانس کمتری میتونی ثابت کنید و گاهی بیشتر ولی معمولاً روی همین رنج هست
با فن استوک هم احتمالاً 4000 مگاهرتز بتونی جواب بگیری یا یک مقدار کمتر
turbo core رو از مادربرد نمیتونم خاموش کنم با AOD بکنم مشکل نداره؟
بعد اگه multiplier رو رو 16 بزارم با FSB ی 250 میشه 4000 ولی نکته اینجاس روی 250 داغ نمیکنه؟
پ.ن: الان دیدم تا 14 بیشتر نمیره 16 واسه TB هستش
سلام
ببخشید دوباره مزاحم میشم سیستم من مشخصاتش در پایین همین متن اومده حالا من چون ضریب فرکانس cpu باز هستش با افزایش ضریب از طریق بایوس اقدام به افزایش فرکانس کردم و ضریب فرکانس رو 18 کردم ولی هیچ افزایشی فرکانسی اتفاق نمی افته و فرکانس روی 3200 پیشفرض ثابت مونده موندم قضیه چیه چیزی دیگه به نظرم نمیرسه بنظر شما مشکل کار کجاست.
AM3 - Phenom II X6 1090T - 3.2GH
asus Crosshair II Formula
4Gb 2X2Gb PATRIOT DDR2 800 CL5
GREEN GP585B
پاسخ: فلسفه اورکلاکینگ پردازنده ها با TDP بالا
سلام دوستان . من دارم جدیدا میام تو خط آورکلاک ... سیستمی هم که جدیدا جمع کردم اینه :
CPU : AMD PHENOM X2 555 UNLOCKED TO X4
MOTHERBOARD : ASUS M4A89TD PRO \ USB3
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]RAM : CORSSAIR DOMINATOR GT 1.65 1866 DUAL 4 GIG
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]POWER : SILVERSTONE STRIDER PLUS 1000W
CPU COOLER : TUNIQ TOWER 120 EXTREME
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]VGA : 8600 GTS ASUS GAMING SEREIES
HDD : WD 500 GREEN CAVIER
حالا مشکلی که دارم اینه : من با ولتاژ استاندارد سی پی یو رو از 3.2 تا 3.8 میبرم بدون مشکل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ... با کمی افزایش ولتاژ سیستم میرسه رو 4.4 رو حالت پایدار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اما تا از 4.4 بعلاوه افزایش ولتاژ میبرم روی 4.5 و بالاتر سیستم اصلا پایدار نمیمونه ! میدونم خیلی چیزای دیگه باید تغییر کنه مثل : CPU NB , HT , HT LINK, وبقیه چیزا ... آخه من اینها رو هم تغییر میدم اما بازم فرقی تو اصل ماجرا نداره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باید چیکار کنم ؟
ممنون از اینکه راهنماییم میکنید دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
دوستان عزیز لطف کنند هر گونه بحث و ایده های جدید برای اورکلاکینگ پلاتفورم AMD رو از این به بعد در این تاپیک ادامه بدید .
همچنین در آینده دوستانی که مایلند می تونن برای راهنمایی و مشاوره هم از مطالب این تاپیک و هم از تاپیک های مجزایی که ایجاد می کنند استفاده کنند .
با تشکر . :11():
سلام دوستان . من دارم جدیدا میام تو خط آورکلاک ... سیستمی هم که جدیدا جمع کردم اینه :
CPU : AMD PHENOM X2 555 UNLOCKED TO X4
MOTHERBOARD : ASUS M4A89TD PRO \ USB3
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]RAM : CORSSAIR DOMINATOR GT 1.65 1866 DUAL 4 GIG
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]POWER : SILVERSTONE STRIDER PLUS 1000W
CPU COOLER : TUNIQ TOWER 120 EXTREME
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]VGA : 8600 GTS ASUS GAMING SEREIES
HDD : WD 500 GREEN CAVIER
حالا مشکلی که دارم اینه : من با ولتاژ استاندارد سی پی یو رو از 3.2 تا 3.8 میبرم بدون مشکل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ... با کمی افزایش ولتاژ سیستم میرسه رو 4.4 رو حالت پایدار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اما تا از 4.4 بعلاوه افزایش ولتاژ میبرم روی 4.5 و بالاتر سیستم اصلا پایدار نمیمونه ! میدونم خیلی چیزای دیگه باید تغییر کنه مثل : CPU NB , HT , HT LINK, وبقیه چیزا ... آخه من اینها رو هم تغییر میدم اما بازم فرقی تو اصل ماجرا نداره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باید چیکار کنم ؟
ممنون از اینکه راهنماییم میکنید دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]