پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های AMD ( راهنمایی + رفع اشکال )
نقل قول:
سلام
ممنون که جواب دادین ولی اگه به توضیح من کمی بیشتر دقت میکردین متوجه میشدین که تنظیم ها اگه اشتباه بود و به صورت دیفالت بوت میشد پس چرا تنظیم ها سرجاشون باقی میموندن و دیفالت نمیشدن فقط اعمال نمیشن نمیدونم برا چی؟
در ضمن دوست عزیز طبق فرمایشات شما هم عمل کردیم و تنظیمات بایوس رو اونجور که شما فرموده بودید انجام دادم ولی باز مثل قبل شد تنظیمات تو بایوس مشکلی نداره ولی تو ویندوز هیچ اتفاقی نمی افته دقیقا مثل قبل در ضمن بایوس هم با آخرین ورژن آپدیت شده پس تو این مورد هم جای بحثی نمیمونه.
دوستان اگه چیزی به نظرشون میرسه لطفا راهنمایی کنن.
باتشکر.
شما cool & quiet رو در بایوس غیر فعال کرده اید؟
زمانی که با Prime95 یا occt هم تست میکنید در CPUz تنضیمات به همان صورت اولیه هست ؟
نقل قول:
شما cool & quiet رو در بایوس غیر فعال کرده اید؟
زمانی که با Prime95 یا occt هم تست میکنید در CPUz تنضیمات به همان صورت اولیه هست ؟
بله اگه عکسهای که پستهای قبلیم گذاشته باشم رو دیده باشد متوجه میشید که cool & quiet رو غیر فعال کردم من با Prime95 تست گرفتم ولی هیچی فقط تنها اتفاقی که افتاده من با اینکه ولتاژ رو تو بایوس روی 1.47 گذاشتم ولی تو CPUz ولتاژ ر. 1.58 نشون میده.
نقل قول:
بله اگه عکسهای که پستهای قبلیم گذاشته باشم رو دیده باشد متوجه میشید که cool & quiet رو غیر فعال کردم من با Prime95 تست گرفتم ولی هیچی فقط تنها اتفاقی که افتاده من با اینکه ولتاژ رو تو بایوس روی 1.47 گذاشتم ولی تو CPUz ولتاژ ر. 1.58 نشون میده.
اون 3 گزینه هم که به صورت Auto هست رو هم disable کنید
نقل قول:
اون 3 گزینه هم که به صورت Auto هست رو هم disable کنید
دوست عزیز طبق گفته شما اون سه گزینه رو هم disable کردم و باز هم هیچ اتفاقی نیافتاد ودر حال تست با پرایم و در برنامه CPUz هیچ تغییری رو نشون نمیده جز ولتاژ و دیگر هیچ در حالی که وقی به بایوس مراجه میکنی تغییرات اعمال شده سر جاشون هستند و دیفالت نشدن میگم این مورد یکم گیج گننده است موندم توش که علت چیه!!!
در ضمن هر وقت نیاز شد بگید تا دوباره عکس بذارم.
نقل قول:
دوست عزیز طبق گفته شما اون سه گزینه رو هم disable کردم و باز هم هیچ اتفاقی نیافتاد ودر حال تست با پرایم و در برنامه CPUz هیچ تغییری رو نشون نمیده جز ولتاژ و دیگر هیچ در حالی که وقی به بایوس مراجه میکنی تغییرات اعمال شده سر جاشون هستند و دیفالت نشدن میگم این مورد یکم گیج گننده است موندم توش که علت چیه!!!
در ضمن هر وقت نیاز شد بگید تا دوباره عکس بذارم.
با نرم افزار هم امتحان کنید
من زیاد با بایوس ASus آشنایی ندارم
نقل قول:
با نرم افزار هم امتحان کنید
من زیاد با بایوس ASus آشنایی ندارم
چه نرم افزاری ؟
شما یه سر بیا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اونجا دوستان بهتر میتونند کمک کنند
سلام
پردازنده من AMD SEMPRON 3400+ هست و فن خيلي خوبه روش گذاشتم دماش از 40 42 بيشتر نميشه حداكثر چقدر مي تونم اوركلاك كنم كه پايدار بمونه و آسيب نبينه و لطفا برنامه هاي لازم براي اينكارو معرفي كنين مرسيييي
آقا من این سیستم رو با این مادربرد رو چجوری می تونم خوب اورش کنم؟