پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های AMD ( راهنمایی + رفع اشکال )
salam
1-آیا با افزایش cpu مقدار buss رام هم بالا میره ؟
2-من ان بخشی که در مورد رام توضیح دادن رو گم کردم نمیدونم کجا شد قسمتی در مورد رام که توضیح دادن
Latency: 9-9-9-۲۴ در مورد تک تک این شمارهها
ATA 6GB 2000
Memory Type: DDR3
Speed: PC3-16000
Latency: 9-9-9-24
Voltage: 1.55v~1.75v
Capacity: 6GB
برای شما مثالی میزنم روی سیستم خودم. فرکانس داخلی رو از 133 بخ 160 میبرم فرکانس سی پی یو میشه 21*160 . فرکانس داخلی به رم هم مربوط میشه در حالت معمول 1333 باس رمه که میشه 10*160 که میشه 1600
ضریب قابل تغییره من میتونسم ضریب رو روی 6 قرار بدم که میشه فرکانسش 960 پس حتما رم با اورکلاک سی پی یو بالا نمیره اما به هم مربوطه.
در مورد اعداد لتنسی هم زمان تاخییر رم رو نشون میده که هرچه پائین تر باشه بهتره این رم حدود 9 نانو ثانیه تاخیره اما این مقدار برای رم 1333 با همین لتنسی 13.5 نانو ثانیه است. برای آشنایی بیشنر با لتنسی میتونید به لینک زیر برید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سلام
دوستان عزيز من يه مادربرد asus Crosshair II Formula دارم كه الان يه cpu AMD Athlon 64 Dual Core Processor 6000(3100GHz روش نصبه ميخواستم ببينم من ميتونم cpu خودمو با اين مدل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عوض كنم و اينكه اين مين برد براي اور اين cpu ميتونه مناسب باشه.
سلام دوست عزیز.
بله شما با Update Bios مادربرد میتونید از این پردازنده استفاده کنید.
ولی توصیه میشه برای ایجاد Performance بهتر از یک مادربرد با Socket AM3 و رم ها DDR3 استفاده کنید.
بايوسش آخرين ورژن هست قبلا كنترل كردم راستش رو بخواين بودجه من كمه و همين قدر كه cpu رو بخرم جوابگو هست منم ميدونم آگه مادربرد am3 بخرم بهتره ولي نميدونم ارزش داره اين cpu رو برا اين مادر برد بخرم يا نه چون براي من توان پردازشي خيلي مهمه و ميخوام با حداقل مخارج به اين توان برسم .نظر شما در اين باره چيه؟
اول از همه 6 هسته قابلیت مالتی تسکینگ رو برای شما افزایش میده پس اگه برنامه ای که باش کار میکنمید چند هسته ای سپورت میکنه توان پردازشی برای اون برنامه بالا میره و اگر شما از سوکت am3 استفاده نکنید شاید حدود 10 تا 20 درصد کاهش توان دارید که با نوجه به بودجه شما قابل صرف نظره
سلام
اگر رام با boss ۲۰۰۰
بگیری و در تنظیمات bios
اور کلک کنی آیا تا باس ۲۰۰۰ میشه استفاده کرد یعنی ساپورت میشه ؟؟؟
۲-با بالا بردن ولتاژ رام دمای رام بالا میره آیا فن cpu (فن stock ) تاثیری برای پایین آوردن رام کومپوتر داره ؟اگر نداره باید چی کار کنی ؟که دمای رام کومپوتر پایین بیاد؟
اولا رسیدن به فرکانس 2000 با پلتفرم AMD اصلا اسون نیست و در نتیجه شاید اصلا نتونید بش برسید اما با تمام پلتفرمهای DDR3 اینتل این فرکانس رو به راحتی میشه بش رسید. اما برای اورکلاک معمولی رم هت سینک روی رم کفافش رو میده اما در پلتفرم AM3 و سوکت 1156 اینتل که کنترلر رم داخل سی پی یو هستش با افزایش ولتاژ رم سی پی یو هم داغ میکنه در کل پیشنهاد میکنمبا ولتاژ 1.65 بالاتر نرید. البته اکثر رمها روی این ولتاژ هم قابلیت خوبی برای اورکلاک دارن بنده رم 1333 CL8 رو به 1800 CL9 رسوندم (سری گیمینگ ای دیتا)
نقل قول:
اولا رسیدن به فرکانس 2000 با پلتفرم AMD اصلا اسون نیست و در نتیجه شاید اصلا نتونید بش برسید اما با تمام پلتفرمهای DDR3 اینتل این فرکانس رو به راحتی میشه بش رسید. اما برای اورکلاک معمولی رم هت سینک روی رم کفافش رو میده اما در پلتفرم AM3 و سوکت 1156 اینتل که کنترلر رم داخل سی پی یو هستش با افزایش ولتاژ رم سی پی یو هم داغ میکنه در کل پیشنهاد میکنمبا ولتاژ 1.65 بالاتر نرید. البته اکثر رمها روی این ولتاژ هم قابلیت خوبی برای اورکلاک دارن بنده رم 1333 CL8 رو به 1800 CL9 رسوندم (سری گیمینگ ای دیتا)
خوب به نظر شما اگر اور کلک کنم رام با بس ۲۰۰۰ چقدر اور میشه ؟مثل مال شما تا ۱۸۰۰ میرسه اور میشه ؟
cpu_ Phenom II X6 1055T
motherbord_asus m4a89gtd pro/usb3
ram-adata 6G 2000
2-motherbord و fan cpu و cpu شما چی هستش که این اندازه اور کردین؟
پلتفرم من اینتله core i5 750 ga-p55a-ud3p
و به علاوه شما رم 2000 را بهتره روی 1600 اگه بتونید با لتانسی 7-6-6 20 بالا بیارید بهتریت نتیجه تو تست گرافیکی میده و الته بازی. من خودم رمم رو از 1800 9-9-9-28 به 1080 5-5-5-18 تغییر دادم که روی تستها برام بالاتر بود در بازی gtaiv روی 1800 به 36 فریم می رسیدم در صورتی که 1080 به 44 فریم که افزایش قابل ملاحظه ایه. پس بهتره شماره فرکانس را روی 1333 یا 1600 قرار بدین و لتنسی رو تا جائیکه مادربورد اجازه میده پائین بیارید. اگه کارتون هم فرق میکنه بهتره تست کنید کدم حالت بهتره. به نظر من به حالت پایدار بالاتر از 1600 به سختی میتونید برسید. کلا پلتفرم های ای ام دی با فرکانس بالای رم خیلی خوب نیست.(احتمالش هست که به فرکانس 2000 هم برسید)