پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های AMD ( راهنمایی + رفع اشکال )
آقا این سی پی یو X2 240 چقدر خوش دسته برای اور ! خوب اور میشه ! بدون افزایش ولتاژ از 2.8 رسوندم به بالای 3.5
پاسخ: فلسفه اورکلاکینگ پردازنده ها با TDP بالا
با سلام
چطوری میتونم پردازنده amd phenom II x4 955 3.2GHz را اورکلاک کنم.مادربردم GA-MA785GM-UD2H است.رم 2G DDR2 که البته 512M را کارت گرافیک share کرده.خوب چطوری میتونم با فن خود سی پی یو آنرا اورکلاک کنم.آیا با افزایش ضریب Multiplier که روی X16 پیشفرض هستش میتوان فرکانس را بالا برد و به ولتاژ CPU کاری نداش یعنی مالتی پلایر را کرد X17 و ولتاژ را دست نزد آیا برای رسیدن به شرایط پایدار ولتاژ را نباید دست زد.در کل این سوال را دارم 3.2GHz را چطوری میشه با فنی که خودش داره را به بالاتر از 3.4 رساند در حالت پایدار؟رم را اورکلاک نمیخواهم بکنم.اگر میشود جواب را به این ایمیلم بفرتید با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: فلسفه اورکلاکینگ پردازنده ها با TDP بالا
نقل قول:
با سلام
چطوری میتونم پردازنده amd phenom II x4 955 3.2GHz را اورکلاک کنم.مادربردم GA-MA785GM-UD2H است.رم 2G DDR2 که البته 512M را کارت گرافیک share کرده.خوب چطوری میتونم با فن خود سی پی یو آنرا اورکلاک کنم.آیا با افزایش ضریب Multiplier که روی X16 پیشفرض هستش میتوان فرکانس را بالا برد و به ولتاژ CPU کاری نداش یعنی مالتی پلایر را کرد X17 و ولتاژ را دست نزد آیا برای رسیدن به شرایط پایدار ولتاژ را نباید دست زد.در کل این سوال را دارم 3.2GHz را چطوری میشه با فنی که خودش داره را به بالاتر از 3.4 رساند در حالت پایدار؟رم را اورکلاک نمیخواهم بکنم.اگر میشود جواب را به این ایمیلم بفرتید با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
معمولا پردازنده 955 بدون اضافه کردن ولتاژ روب مولتیپر 18 هم به راحتی و بدون افزایش دمای قابل ملاحظه کار میکنه
شما مولتیپر رو روی 18 بگذار و با سیستم کار کن اگر مشکل کرش - ریست یا بلو اسکرین داشتی مولتیپل پایین تر رو تست کن
رفقا دنبال x2 245 هستم كه آنلاك بشه . سريالش رو كي داره يا بچش از كجا بفهمم
فقط رفقا كمي عجله ايه منتظرم
پاسخ : پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های AMD
955 رو تا 4 با فن استوک میشه اور کرد ولی فکر نکنم فن خودش کافی باشه و یکمی کار کنین اون وقت ممکنه هی ریست داشته باشین و دما خیلی بالا بره و اسیب جدی وارد کنه.من خودم 965 رو تا 4 با یک فن خوب zerotherm ااور کردم ولی هنوز توی کارهای سنگین ریست دارم و کامل استیبل نیست(از نظر دما)
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های AMD ( راهنمایی + رفع اشکال )
نرم افزار occt برای فشار اوردن به سیستم خوبه؟ اخه شنیدم فشار هایی که وارد میکنه بیش از حده و هیچ نرم تفزاری اینقدر فشار نمیاره و برای تست استیبل خوب نیست
wPrime از نظر من بهتره ! البته تست گرفیکی همزمان نداره.
سلام
دوستان این همه بیا پول خارج کن که سرعت س پ و ۲۵ درصد بالا بره اصلان ارزش این همه دانگ و فنگ رو داره خوب س پ و رو میخری فن cpu رو چی کار کنیم رو دستمون میمونه نمیشه با فرو شنده معادله کرد آخه کولینگ ۵۰۰۰۰ هزار این همه وقت بزارآخرش هم ۲۵ درصد ..... اگر کولینگ نگیری برای س پ و خطر داره؟؟؟
2-
اگر رام بگیری با باس بالا تر همون کار زیاد کردن فرکانسی رو نمیکنه ؟
نقل قول:
سلام
دوستان این همه بیا پول خارج کن که سرعت س پ و ۲۵ درصد بالا بره اصلان ارزش این همه دانگ و فنگ رو داره خوب س پ و رو میخری فن cpu رو چی کار کنیم رو دستمون میمونه نمیشه با فرو شنده معادله کرد آخه کولینگ ۵۰۰۰۰ هزار این همه وقت بزارآخرش هم ۲۵ درصد ..... اگر کولینگ نگیری برای س پ و خطر داره؟؟؟
2-
اگر رام بگیری با باس بالا تر همون کار زیاد کردن فرکانسی رو نمیکنه ؟
خیلی از cpu ها با فن استون حتی به 50% کارایی بالاتر میرسند
مثلا خودم با core i5 750 به 3800 رسیدم که حدود 48% افزایش فرکانسه البته athlon II x3 هم به حدود همین نرخ افزایش رسیدم
2 اگر شما رم با فرکانس 2000 بخری روی سیستمت بذاری هیچ فرقی نمیکنه چون روی 1333 تنطیم میشه جز اینکه سی پی یو رو اورکلاک کنی یا bus speed رو زیاد کنی و ضریبتون رو بیارین پایین که فرکانس cpu زیاد نشه . اما در هر حال باید اورش بکنید
نقل قول:
خیلی از cpu ها با فن استون حتی به 50% کارایی بالاتر میرسند
مثلا خودم با core i5 750 به 3800 رسیدم که حدود 48% افزایش فرکانسه البته athlon II x3 هم به حدود همین نرخ افزایش رسیدم
2 اگر شما رم با فرکانس 2000 بخری روی سیستمت بذاری هیچ فرقی نمیکنه چون روی 1333 تنطیم میشه جز اینکه سی پی یو رو اورکلاک کنی یا bus speed رو زیاد کنی و ضریبتون رو بیارین پایین که فرکانس cpu زیاد نشه . اما در هر حال باید اورش بکنید
fan stock منظور شما همون فن خود cpu هستش که با خود cpu توی کارتون هستش ؟
من توی آموزش ها مثل فن خود cpu دیدم ...