برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم بقیه شون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
اینم بقیه شون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (05-12-09)
|
|
راستی با et6 تونستم کار کنم شانسی هست از 10 بار 1 بار میاد بالا
در بایاس fsb رو گزاشتم 355 اما باز در ویندوز 283 بود یا et6 بردمش روی 362 اما باز همون 283 بود
بالاخره مشکل از چیه؟
HWBOT SSA Member
داداش احساس می کنم یکم زیادی وابسته شدین عزیز.
خوب وقتی نرم افزار داره گیر میده می تونه از ویندوز باشه خوب!
وین رو به ایکس پی تغیر بدین...
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
منظورتون به ویندوز هفت بود یا به اور یا چیز دیگری؟داداش احساس می کنم یکم زیادی وابسته شدین عزیز.
این نسخه با 7 داره درست کار می کنه فقط بعضی مواقع در نوار وظیفه نمیاد من هم نمی تونم بیارمش بالا
چطوری باید رم رو همون 667 بزارم وقتی اف اس بی رو بالا می برم؟چون دیگه تصویر نمیده. چطوری باید اف اس بی رو ببرم بالاتر از 283 ؟جرا در بایاس 360 میشه اما در ویندوز 283 بالاتر نمیشه؟
من در بایاس fsb رو گزاشتم 345 بعد ویندوز لایو ایکس پی رو گزاشتم بعد با cpu-z در همون لایو چک کردم اما باز هم همون 284 بود (من فک کردم 7 امنیتش بالاست نمیزاره بیشتر اور کنم به همین دلیل اونجا هم چک کردم)
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین نمیشه fsb رو از 333 یا 340 ببری بالا چون به احتمال 99% به fsb wall می خوری.(یعنی آخر ین حد fsb برا این cpu یه بستگی به بچ نامبر داره). اما مثلا برا E8600 or E8400 این عدد تا 600 هم بالا می ره. شما ضریبو رو
همون 12.5 نگه دار کم کم افزایش بده اما مشکل ناسازگاریه.
بزار این عکسا رو up کنم. ..... الان می آمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (05-12-09)
|
|
یک سوالی هست که چند وقته مشغولشم:
باس این سی پی یو 800 هست و روی خود مین نوشته 1066 fsb و ddrII 667 و اما وقتی که من اور می کنم جلوی rated fsb می نویسه 1133 (در برنامه ی cpu-z )
می خواستم ببینم این ربطی به اون بالاتر نرفتم fsb نداره که از 284 بالاتر نمی ره ؟(بعضی از مواقع 285 و حداکثر 290)
HWBOT SSA Member
ببین:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bus800=fsb200x4=800
bus1066=fsb266x4=1066 و همین طوری اون باس 800 که مال cpu هست یعنی در حالت استاندارد این قدره
اونی که رو مین نوشته یهنی می تونه در حالت استاندارد تا 1066 رو قبول کنه
amirpcp30 (05-12-09)
تا 283 میاد که میشه 1133 اما من می خواهم ببرم بالاتر یعنی مثلا 320برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطوری باید اینکار رو بکنم؟
من می خواهم این رو حداقل بکنم 4.0 نه 3.5
HWBOT SSA Member
آپلود سنتر خراب بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب چی می خواستی می خوای 4 رو که گفتم بکنی 3.5 (این که مهاله چون به معماری اینتل مربوط می شه- قضیه ناموسه!-) یا ضریب رمو می خوای کم کنی؟؟؟
جایی سراغ ندارید می خوام عکس های اور خودمو براتون آپ کنم
amirpcp30 (05-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks