من در بایاس fsb رو گزاشتم 345 بعد ویندوز لایو ایکس پی رو گزاشتم بعد با cpu-z در همون لایو چک کردم اما باز هم همون 284 بود (من فک کردم 7 امنیتش بالاست نمیزاره بیشتر اور کنم به همین دلیل اونجا هم چک کردم)
Printable View
من در بایاس fsb رو گزاشتم 345 بعد ویندوز لایو ایکس پی رو گزاشتم بعد با cpu-z در همون لایو چک کردم اما باز هم همون 284 بود (من فک کردم 7 امنیتش بالاست نمیزاره بیشتر اور کنم به همین دلیل اونجا هم چک کردم)
یک سوالی هست که چند وقته مشغولشم:
باس این سی پی یو 800 هست و روی خود مین نوشته 1066 fsb و ddrII 667 و اما وقتی که من اور می کنم جلوی rated fsb می نویسه 1133 (در برنامه ی cpu-z )
می خواستم ببینم این ربطی به اون بالاتر نرفتم fsb نداره که از 284 بالاتر نمی ره ؟(بعضی از مواقع 285 و حداکثر 290)
پس چی شد عزیز؟نقل قول:
نرم افزار لین ایکس رو خودم براتون اپلود می کنم.
دستت طلانقل قول:
چقدر باید تست بگیرم؟
اون دو گزینه ی problem size و memory به چه درد می خوردند؟برای تست مموری هستند؟باید چه اعدادی رو بزارم؟
اگه میشه کامل توضیح بدید
بازم ممنون و تشکر
پست بالا ویرایش شد
من رم جدیدم رو کندم و مثل همیشه با همون دو رم قبلی بردم روی 362 اما باز همون صفحه اومدنقل قول:
مشکل از چیه؟(بعد از تعویض پاور همش این مشکل هست قبلا نبود)
یعنی مشکل از پاوره؟یعنی اون 10 آپری از این 18 آمپری بهتره؟
نقل قول:
سلام:give_rose:
ببین نمیشه fsb رو از 333 یا 340 ببری بالا چون به احتمال 99% به fsb wall می خوری.(یعنی آخر ین حد fsb برا این cpu یه بستگی به بچ نامبر داره). اما مثلا برا E8600 or E8400 این عدد تا 600 هم بالا می ره. شما ضریبو رو
همون 12.5 نگه دار کم کم افزایش بده اما مشکل ناسازگاریه.
بزار این عکسا رو up کنم. ..... الان می آم:1. (21):
ببین:نقل قول:
bus800=fsb200x4=800
bus1066=fsb266x4=1066 و همین طوری اون باس 800 که مال cpu هست یعنی در حالت استاندارد این قدره
اونی که رو مین نوشته یهنی می تونه در حالت استاندارد تا 1066 رو قبول کنه
فرقی نمی کنه من fsb رو چند بزارم چه 290 بزارم چه 360 یا همون 333 بازم در ویندوز 283 خونده میشه و بالاتر نمیره اما فقط باس رم بالا میره (ضریب 1.50 هست)نقل قول:
ببین نمیشه fsb رو از 333 یا 340 ببری بالا چون به احتمال 99% به fsb wall می خوری.(یعنی آخر ین حد fsb برا این cpu یه بستگی به بچ نامبر داره). اما مثلا برا E8600 or E8400 این عدد تا 600 هم بالا می ره. شما ضریبو رو
همون 12.5 نگه دار کم کم افزایش بده اما مشکل ناسازگاریه.
ضریب سی پی یو رو در بایاس نمیشه برد بالا
چشم. هروقت بیای عزیزی:give_rose:نقل قول:
بزار این عکسا رو up کنم. ..... الان می آم