من پاورم رو عوض کردم
این هم مشخصاتش:
500w
و شاخه ی 12 ولتش 18 آمپر هست.
این خوبه برای این سیستم؟
یک رم دیگه هم گرفتم 1 گیگ کینگستون با باس 800 که در بایاس به طور اتوماتیک 667 می خونش اما با بالا بردن ضریب و گزاشتم ضریب روی 4 درست شد
Printable View
من پاورم رو عوض کردم
این هم مشخصاتش:
500w
این خوبه برای این سیستم؟
یک رم دیگه هم گرفتم 1 گیگ کینگستون با باس 800 که در بایاس به طور اتوماتیک 667 می خونش اما با بالا بردن ضریب و گزاشتم ضریب روی 4 درست شد
می گم من یه جا(عصر شبکه) خوندم سری 5000 اینتل که 45 نانومتری هستن. با 965 و 945 سازگاری ندارن! شاید مشکل از اینجا ست(خودم که با 965 e5200 تو تا 4.35 اور کردم سازگارم بود. حالا 945 رو نمی دونم .
چرا یه g31-a7 از بایو استار نمی گیری شر همه چیزو کم کنی . 42 تا 43 هست.
برا ست fsb من خودم خیلی خیلی خیلی دنبالش گشتم برا مین خودم(p865)! که 10 تا که دان کردم 1 کیش بدرد خورد. دنبال نسخه های قدیمی بگرد.(زیاد با این نرم افزار کار نکردم بیشتر تو بایوس).
تاپیکو نخوندم!
پاور چی شد؟ عوض کردی؟
تایمینگارو عوض کردی؟ فکر کنم باید Alt+F1 رو بزنی تا باز شه. بعضیاشون ای طورین. اینم امتحان کن alt+fx !
یه وقت بده تا تاپیکو بخونم تو اینتر نتم گشت بزنم
رم رو در صورتی می تونم با باس 800 بیارم بالا که قسمت اور کلاک غیر فعال باشه در غیر این صورت تصویر نمیده .
اما مین می تونم اور کنم و fsb رو تا 220 بارم در صورتی که باس رم زیر 750 باشه و می تونم مثل قبل تا 300 بیارم در صورتی که ضریب رم باشه همون 1.50 که میشه با اور حدودا 550 و بیشتر از این بیارم باس رم رو دیگه تصویر نمیده و باز هم مشکل fsb رو دارم یعنی میزارم 300 یا بیشتر اما در ویندوز همون 283 هست.(پاور و رم عوض شد اما مشکل هست)
حالا مشکل از چیه؟وباید چیکار کنم؟
سازگاری نداشت و ضریبش کم شده بود و بالا نمی رفت که با اپدیت بایاس درست شدنقل قول:
می گم من یه جا(عصر شبکه) خوندم سری 5000 اینتل که 45 نانومتری هستن. با 965 و 945 سازگاری ندارن! شاید مشکل از اینجا ست(خودم که با 965 e5200 تو تا 4.35 اور کردم سازگارم بود. حالا 945 رو نمی دونم .
چون الان خرج اضافی هست هر وقت مین سوخت کلا رم و cpu ومین با هم عوض می کنمنقل قول:
چرا یه g31-a7 از بایو استار نمی گیری شر همه چیزو کم کنی . 42 تا 43 هست.
کدوم نرم افزار بدردتون خورد؟نقل قول:
برا ست fsb من خودم خیلی خیلی خیلی دنبالش گشتم برا مین خودم(p865)! که 10 تا که دان کردم 1 کیش بدرد خورد. دنبال نسخه های قدیمی بگرد.(زیاد با این نرم افزار کار نکردم بیشتر تو بایوس).
اگه مشکل از نرم افزاره چرا در بایاس میزنم 300 در ویتندوز میشه 283 یا 285 و بیشتر هم نمیشه یعنی میشه ولی دوباره می نویسه همون 283یا 285.
هر وقت وقت کردین بخونین.هرچی زود تر بهترنقل قول:
تاپیکو نخوندم!
یه وقت بده تا تاپیکو بخونم تو اینتر نتم گشت بزنم
در پست 71 و 73 گفتمنقل قول:
پاور چی شد؟ عوض کردی؟
هنوز نه الان امتحان می کنمنقل قول:
تایمینگارو عوض کردی؟ فکر کنم باید Alt+F1 رو بزنی تا باز شه. بعضیاشون ای طورین. اینم امتحان کن alt+fx !
نقل قول:
نشد...نقل قول:
هنوز نه الان امتحان می کنم
منظورتون از fx همون f1,f2,f3و... بود؟
همه رو زدم نشد.
ایم هم عکس از پاور:نقل قول:
من پاورم رو عوض کردم
این هم مشخصاتش:
500w
این خوبه برای این سیستم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هم شات از رم:
من دو رم قبلی رو با این رم جدیدی وصل کردم هم زمان روی کامپیوتر حالا اور نمیشه بکنم در بایاس که همش تویر میاد ولی ریست می کنه و به حالات اول بر می گرده اما در ویندوز بعد از این که به 283 می رسونم بعد از یک دقیقه این تصویر میاد:
مشکل از چیه؟
مثل همیشه ضریب رم رو گزاشته بودم 1.50 که با fsb ی 300 بالاتر از 540 نره
راستی با et6 تونستم کار کنم شانسی هست از 10 بار 1 بار میاد بالا
در بایاس fsb رو گزاشتم 355 اما باز در ویندوز 283 بود یا et6 بردمش روی 362 اما باز همون 283 بود
بالاخره مشکل از چیه؟
داداش احساس می کنم یکم زیادی وابسته شدین عزیز.
خوب وقتی نرم افزار داره گیر میده می تونه از ویندوز باشه خوب!
وین رو به ایکس پی تغیر بدین...
منظورتون به ویندوز هفت بود یا به اور یا چیز دیگری؟نقل قول:
داداش احساس می کنم یکم زیادی وابسته شدین عزیز.
این نسخه با 7 داره درست کار می کنه فقط بعضی مواقع در نوار وظیفه نمیاد من هم نمی تونم بیارمش بالا
چطوری باید رم رو همون 667 بزارم وقتی اف اس بی رو بالا می برم؟چون دیگه تصویر نمیده. چطوری باید اف اس بی رو ببرم بالاتر از 283 ؟جرا در بایاس 360 میشه اما در ویندوز 283 بالاتر نمیشه؟