یک مین بورد ایسوس گیرم اومده الان روش تست می کنم خبر میدم (همین پار و رم و گرافیکو میزارم روش با سی پی یو و فن خودش ببینم مشکل از مینه یا نه بعد خبر میدم
Printable View
یک مین بورد ایسوس گیرم اومده الان روش تست می کنم خبر میدم (همین پار و رم و گرافیکو میزارم روش با سی پی یو و فن خودش ببینم مشکل از مینه یا نه بعد خبر میدم
سلام
من هرچی یه مینم وصل بود کندم بعد اور کردم (وسایلی مانند مودم و هرچیز جانبی) بعد دیدم مثل قبل بالاتر از 284 نمیره .خوب من پاور و رم و سی پی یو و گرافیک و پاور و هارد وحتی فن سی پی یو رو به یک مین ایسوس وصل کردم و اما تنضیمات خیلی کمی برای اور داشت و نمیشد ضریب رم رو کم کنیم و فقط میشد 667 و 800 رو انتخاب کنیم که وقتی اف اس بی رو روی 300 میزاشتم دیگه اصلا تصویر نمیداد (چون رم 667 بود و من هم 667 اتخاب کرده بودم بعد از بردن اف اس بی بر روی 300 مطمعنن باس رم خیلی میره بالا و به همین دلیل تصویر نمیداد)من رم جدیدمو بهش وصل کردم و چون باسش 800 هست 667 انتخاب کردم که زیاد بالا نره بعد از اینکه اف اس بی رو می برم روی 300 اما بازم زیاد رفت بالا و باسش شد 1000 (در شات هایی زیر مشخصه)اما خوب میریم سر اصل مطلب من در بایاس مین ایسوز باس رم 800 رو 667 گزاشتم و اف اس بی رو گزاشتم 300 اما در ویندوز همون 300 بود و مثل مین گیگابایت 284 نمیشد و اما عیبی که داشت ضریب رو کمتر نمیشد کرد و باس رم شده بود 1000 خوب با همون ولتاژ 2.0برای رم و 1.30 برای سی پی یو (این کار رو دو اون مین هم کرده بودم که جواب نداده بود).
خوب یک بار دیگه کامل تر میگم:
من اول تمامی وسایل جانبیه مین گیگارو کندم(همون که اف اس بیش بالاتر از 284 نمیره)(حتی سیم های سی دی رام رو هم کندم) بعد اف اس بی رو گزاشتم 300 اما در ویندوز دیدم شده 284 (ضرب رم 1.50 که وقتی اف اس بی 300 هست بیش از 500 نمیشه) با همون ولتاژ 1.3 و 1.2 تست کردم.اما همون پاور و رم و گرافیک و سی پی یو و هارد (به دلیل محکم کاری و اینکه ویندوز همون باشه)وحتی فن سی پی یو رو از روی مین گیگا باز کزدم و بر روی مین ایسوز بستم (قبلش مثل همون کاری که برای گیگا کرده بودم برای ایسوز هم کردم یعنی سیم سی دی رام و مودم رو هم قعط کردم و...) خوب باز مثل همون مین گیگا اف اس بی رو گزاشتم 300 و اما نمیشد ضریب رم رو کم کنم فقط میشد 667 و 800 بزارم به همین دلیل مجبور شدم از رم جدیدم (البته این رو هم روی مین گیگا تست کرده بودم که باز اف اس بی بالاتر از 284نمیرفت)استفاده کنم که اون رو گزاشتم و باس رو 667 انتخاب کردم که بعد از تغییر اف اس بی زیاد باس نره بالا و اما اف اس بی رو گزاشتم 300 و باس رم رو گزاشتم 667 که در ویندوز شد 1000 و ولتاژ سی پی یو رو گزاشتم 1.3 و ولتاژ رم رو گزاشتم 2.0 اما دیدم بر خلاف اون مین بورد که بالاتر از 284 نمیرفت شد همون 300ی که ر بایاس انتخاب کرده بودم بالاتر رو امتحان نکردم چون نمیشد ضریب رم رو کم کرد.
خوب امیدوارم کامل توضیح داده باشم.
الان مشکل از چیه؟
مشکل از مین بورده؟
میشه کاریش کرد یا نه؟
این هم شات هایی که بعد از اور با مین ایسوز گرفتم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همین طور که دیدید اف اس بی 300 بود اما شات هایی که قبلا گزاشتم بالاتر از 284 نبودند.
راستی کدوم یکی از این پاور ها رو روی کامپیوترم استفاده کنم؟
این فقط 4 کابل ide داره
اما این یکی 2 تا ساتا هم داره:
بع نظر میاد این دومی بهتره که 2 تا ساتا هم داره اما شک دارم کدوم بهتره؟
تنها فقط یک رم ریدر به این دو مین وصل بود که یادم رفته بود در بیارم که مجبور شدم دوباره تست بگیرم اما باز هم فرق نکرد(وصل بودن یا نبودن رم ریدر هیچ فرقی نمی کنه و باز همون مشکل هست)نقل قول:
خوب الان با همین FSB 300 سی پی یوتون تو فرکانس 3.75 کار می کنه(12.5*300). این فرکانس خوبیه-راستس این شات وسطیه ارور می ده- یه چیز دیگه CPUz خیلی قدیمیه- pentom DC رو C2D نشون می ده.با این مین-مثل مین p31 خودم -کمترین باس 667 هست که برا اور تا 4 نیاز به رم باس 1066 دارید:1. (2):
اسم مینتو بگو همین ایسوسه؟
چرا cpu تون ری ورژن نداره؟ مال من R0 هست؟
اینجا نوشته:
اره خیلی مسخرس اصلا نمیشه ضریب رو کم کنیمنقل قول:
.با این مین-مثل مین p31 خودم -کمترین باس 667 هست که برا اور تا 4 نیاز به رم باس 1066 دارید
اینا رو جواب ندادیدنقل قول:
الان مشکل از چیه؟
مشکل از مین بورده؟
میشه کاریش کرد یا نه؟
پست 103 رو یک نگاهی بندازید
اره بالاتر هم میره اما من می خواهم بدونم مشکل از چیه که سی پی یو روی اون یکی یالای 284 نمیرهنقل قول:
خوب الان با همین FSB 300 سی پی یوتون تو فرکانس 3.75 کار می کنه(12.5*300). این فرکانس خوبی
این لینک خرابه (واسه من وا نمی شه)
باید بدونم اسم مین و مدلش چیه تا بگم چرا رو اون نمی آد
gigabyte:ga-945pl-s3p
asus:p5kpl-am
اینه؟
بدک نیست!
من اول می خواستم همین مدلو بگیرم!(برا پوکوندن!) اما G31 بود زد تو حالم. رفتم بایو استار گرفتم. بگزریم
بایوسشو آپ کردی که؟
در مورد P945 تون هیچ نظری ندارم. چون مین قدیمی هستش شاید 4 سال CPU و main با هم تفاوت سنی داشته باشن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!1
از نظر من نمی شه به این فرکانس رسید! مگه 4 گیگا کشکه؟! با هر مینی بش برسید!
کلام آخر مین ناسازگاره باید با یه مدل مثل همین بالا یی عوض شه!
تمام:lol:
یه چیز دیگه که تو این عکس مین به نظرم اومد اینه که 3 تا جفت ترانزیستور مسفت داره
اما
مین بایو استار 3 تا 3 تا ترانزیتور موسفت داره ! که ایین تو پایداری مین تو فرکانس بالا مهمه:Love-PCN~!: