این ترانزیستور ها کدوم ها هستند؟نقل قول:
Printable View
این ترانزیستور ها کدوم ها هستند؟نقل قول:
مال من نیست به همین دلیل هم دست کاریش نکردمنقل قول:
بایوسشو آپ کردی که؟
یعنی اگه یک سی پی یو 4 بگیرم هم همون 3.5 نشونش میده؟یعنی بالاتر از این کشش نداره؟نقل قول:
از نظر من نمی شه به این فرکانس رسید! مگه 4 گیگا کشکه؟! با هر مینی بش برسید!
خوب چرا باید به خاطر بالا بردن اف اس بی باس رم رو کم کنیم؟ یعنی اون هم به خاطر کشش نداشتن مین هست؟
راهی هست که مین رو عوض نکنم با همین به 4 یا بیشتر برسم؟نقل قول:
کلام آخر مین ناسازگاره باید با یه مدل مثل همین بالا یی عوض شه!
ارزششو نداره فعلا به خاطر 0.5 بگیرم مینو عوض کنم انشاالله بعد از سوختن کلا عوض می کنم مین و سی پی یو و رم رو.
اینو هم جواب بدید ممنون میشمنقل قول:
باتشکر
نقل قول:
2 تاش به درد نمی خوره!!!
حد اقل 330 از گرین!!
اون تستایی که خودم گزاشتم با پاور 530 از گرین بود که +12 تا 11.95 افت می کرد!
همونایی که دور سوکت پردازنده هستند دیگه. تو گوگل MOSFET رو سرچ کن تو تصاویرش!نقل قول:
cpu 4 گیگا نداریم!! آخرش 3.33 هستش!نقل قول:
خوب دیگه وقتی fsb رو زیاد می کنی فرکانس رم هم به سورت( ضریب رمx اف اس بی) تغیر می کنه.
این طور که پیداست و می گید تو 945 تا 2 هم می شه کاهش داد اما فک کنم کشکه!! یعنی یه باک ! باید باشه و کمترینش همون 667(3) باید باشه. پس چی شد؟ چی محدودتون کرد ؟ رم باس پایین! چون وقتی fsb رو
می بری بالا اینم زیاد می شه تا ناپایدار بشه. حالا اگه رم باس 800 از نوع cl4 باشه مشکلی نداره تا 1200 اما اگر
نه ..... . در مورد کم نشون دادن fsb تو 945 هم نظری ندارم
کشک نیست چون 1.50 هم داره و وقتی اف اس بی رو زیاد می کنم پایینش می نویسش رم چند شدهنقل قول:
این طور که پیداست و می گید تو 945 تا 2 هم می شه کاهش داد اما فک کنم کشکه
من رو چیزی محدود نکرده من تا اف اس بی 365 می تونم برم که باس رم میشه 547(با ضریب 1.50) اما مشکلی که هست باس رم رو نمی تونم بالا ببرم حتی همون 667 که دیفالتش هست و دیگه تصویر نمیده اما مشکل دیگه هم که کم نشون دادن در ویندوز هست یعنی اف اس بی 365 در ویندوز میشه 284 اما هیچ کدوم از این مشکلات روی مین ایسوز نبودندنقل قول:
پس چی شد؟ چی محدودتون کرد ؟ رم باس پایین
من می خواستم که تا قبل از اینکه یک پاور بگیرم یکی از این دو رو استفاده کنم که همون دومی رو گزاشتم روی کامپیوترنقل قول:
داداش الان به نظرم باید برید توی کار ولتاژ!
اول یه تصویر از قسمت ولتاژ ها در بایس این ایسوز بزارید.
اما چنتا نکته جالبه که بدونید:
سی پی یو شما 45 نانو هستش. پس : نباید خیلی ولتاژ بدین. از اونور رم شما خیلی میره بالا که ولتاژ رم رو باید بالا ببرید. و این که nb هم باید ولتاژ مناسب بدین چون اگه زیاد باشه باعث داغ شدن nb میشه و ناپیداری در اور.
(البته این رو متوجه بشید که با این مین شاید به 4 نرسید.)
دمبال این باشید که با setfsb بتونید اور کنید. چون واقعا خیلی چیزا میشه متوجه شد و خطرش هم کمتره.
دیگه ندارمش چون مال من نبود فقط می خواستم ببینم مشکل از مین من هست یا چیز دیگری که فک کنم از همون مین بودنقل قول:
اول یه تصویر از قسمت ولتاژ ها در بایس این ایسوز بزارید.
کدوم قسمتش میشه اف اس بی رو برد بالا؟نقل قول:
دمبال این باشید که با setfsb بتونید اور کنید. چون واقعا خیلی چیزا میشه متوجه شد و خطرش هم کمتره.
به این عکس نگاه کنید: (نرم افزار et6)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این رم افزار از کجا فهمیده که من بیشتر از اف اس بی 365 و باس 547 نمی تونم برم ؟(در خالت بدون اور)
منظورم اینه که بر چه حسابی این رو نوشته؟