خب توضیحات کارایی که کردم رو نوشتم بالا
حالا چند تا سوال دارم:(همون طور که گفتین من خودم تست ها رو گرفتم و فقط سوالایی که دارم رو میپرسم)
1-من تمام تست ها رو با linx گرفتم که دما رو فوق العاده افزایش میده طوری که دمای سی پی یو در 3 دقیقه به 75 و دمای هسته ها به 95 میرسه می خواستم اگه میشه بهترین نرم افزار تست از سی پی یو و رم رو بهم معرفی کنید ببینم آخرین حد دما چنده و کاملا پایدار هست یا نه
2-ولتاژ cpu pll برای چی هست؟
3-ولتاژ cpu pll دیفالتش چنده؟ چون خودش زده بود 1.800 اما شما گفتین بزارم 1.700 برای اور
4-ولتاژ ioh core برای چی هست؟
5-qpi مین من 6.4 هست یعنی سی پی یو 980 رو ساپورت می کنه اما پس چرا باید ولتاژ رو 0.02 بالا ببرم؟ مگه وقتی 980 ببندم روش خودش ولتاژ رو میبره بالا
6-گزینه ی perfomance enhance به چه درد می خوره؟
7- uncore رو 18 گذاشتم یعنی 2 تا کمتر کردم مشکلی پیش نمیاد؟ برای چی هست؟ ولتاژش کدومه که اینو بشه 20 گذاشت؟
8-من وقتی سیستم رو روشن می کنم (ریست نه) چند بار انگار خودش داره سیستم رو ریست می کنه بعد میاد بالا این مشکل چیه؟ چیکار کنم حل بشه؟به هارد ضربه میزنه؟
9-چطوری میشه توبو هم فعال کرد؟ الان فعال کنم ناپایداری ایجاد می کنه کدوم ولتاز رو باید زیاد یا کم کنم؟
ببخشید خیلی سوالام زیاد شدن لطفا هر کدومو که بلدین جواب بدین بعضی سوالام مثل 8 خیلی محتاج جوابشون هستم
بازم ممنون از اینکه همیشه راهنماییم کردید

Bookmarks