سلام
خواهش می کنم لطف میک نید که جواب میدیدبا سلام شرمنده هستم این مدت کمتر به فروم سر زدم و تاپیک شما رو هم ندیدم
ولی linx واقعا فشارش زیاده ها نمی دونم شما امتجان کردید یا نه اگه نه جتما امتجانش کنید لینکشو هم خواستید بهتون بدمنگاه کن دوست عزیز شما هیچ نرم افزاری رو نمی تونید به این اسم ازش استفاده کنید که اگر پاس کرد سیستم شما پایدار هست ممکن هست شما 20 ساعت یک نرم افزار لود رو ران کنید اما به محض اینکه یک برنامه که اصلا لودی نداره رو باز کنید و سیستم ریستارت کنه
ولتاژ پایه وقتی 1.8 هست پس استادنداردش هم همینه دیگه پایین ترش ناپایداری ایجاد می کنه منظورم 1.7 هستاین مقدار به صورت پایه 1.8 در نظر گرفته شده برای کنترل راحت تر دما این میزان رو در صورتی که شما کمتر کنید بهتر هست البته این به تجربه هست
یعنی چیپ مین؟مربوط به ولتاژ NB هست یا همون NB Voltage نامیده می شود
برای 980 کلی گفتم اما در مورد ولتاژش 1.220 هست که اصلش 1.200 هست یعنی زیاد گذاشتم ولتاژ ها رو؟چه کسی گفته باید ولتاژ رو ببرید بالا؟ هر سی پی یو با توجه به مشخصات داخلی اون چیپ تنظیماتش معلوم می شه یعنی به صورت پیش فرض برای هر سی پی یو یک سری تنظیمات هست به همین دلیل هست که شما هنگامی که مادربورد رو Clear Cmos می کنید سیستم بالا میاد و از تنظیمات پیش فرض استفاده می کند
خب باید همون 20 باشه؟ کمترش سرعت رو هم کاهش می ده؟ زیاد باشه دما رو فزاریش میده؟Uncore به دو پارامتر بسته داره یکی Nb voltage هست و دیگری Vtt هست که شما با تنظیم این گزینه ها و بسته به سی پی یو تون می تونید این عدد رو افزایش یا کاهش بدید اما از قاعده دو برابر و بیشتر پیروی می کند
خب همیشه این کار رو می کنه مگه به هارد ضربه نمی زنه؟مادربورد چند بار سیستم رو بوت می کند تا در صورتی که ایرادی در سیستم داشته باشه Overclocking fail بشه و در صورتی که مشکل نداشته باشه بالا میاد این یک موضوع معمول در مادربورد های گیگا بایت هست و جز خوبی ها حساب می شود
بله منظورم ضریب 22 هست یعنی مثل قبل می خواهم توربو روشن باشهمنظور شما از Turbo ضریب 22 هست؟ در صورتی که شما می خواهید با ضریب 22 وارد ویندوز شوید کافی هست اون ضریب رو د ر multi قرار دهید و ولتاژ سی پی یو رو افزایش دهید البته در اورکلاک نکته مهم چیپی هست که شما دارید با اون کار می کنید باید چیپ توانایی اون کاری که شما می خواهید انجام بدید رو داشته باشه
با ولتاژ سی پی یو حل نشد و بازم ناپایداره
ببخشید این فک کنم جا موندامیدوارم سوالی رو جا ننداخته باشم توی مانیتور 10 اینچ فقط نشانه موس معلومه
در صورتی که سوالی رو فراموش کردم بگید تا مجددا پاسخ دهم
ممنون6-گزینه ی perfomance enhance به چه درد می خوره؟
Bookmarks