درسته 290 *9=2610برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته 290 *9=2610برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف شما درسته اما این را خودم هم چک کردم در ستاپ روی : 304 ست شده ! ( 290 میشناسه ! )
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
مهم نیست شهریار جان که چقدر نشون بده مهم توان بیشتر سیستم هست.
कभी हार
قطعا دلیل علمی داره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
دلیلیش مشکل مینت هست البته اگه تمام موارد را درست انجام داده باشی بعضی از مینها با بالا بردن fsb روی یه حد ثابتی باقی می مونن حالا تست کن ببین نسبت به مقدار اوری که کردی سیستمت امتیاز میگیره یا به اندازه همون 2610 که بقیه سیستمها رسیدن امتیاز میگیره.
कभी हार
نمیشه گفت ثابت نگه میداره چون با ClockGen نشون میده که روی 2.7 هست ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
مدیر سابق انجمن
سلام
من یدونه 3700 دارم که 1 mb کش هستش
سرعت Core 2.2 داره
بدون افزایش ولتاژ تونستم تا 2.5 برسونمش که پایدار باشه
به نظرتون بخواب بیشتر ببرم جیو باید زیادتر کنم//؟
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اردلان جان شما لطفا مشخصات کامل سیستمت را به خصوص مادربورد رم را CPU-Z اسکرین بگیر بگذار .
در حالت کلی اگه همه چیز درست تنظیم باشه برای پایداری سیستم در فرکانس های بالاتر نیاز است که ولتاژ بیشتری به هسته برسد ( تنظیمات حافظه خیلی مهمه )
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
مدیر سابق انجمن
اینم خدمت شما
فقط از Cache عکس نگرفتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تایمنگ رم را به این صورت تنظیم کن :
4
4
4
10
15
2t
به سی پی یو و رم ولتاز بده و htt را روی 4x بزار بعد fsb را 10 تا 10 تا بالا ببر تا به 240 برسی یادت نره بعد از اضافه کردن save کنی بعد یه بار ریست تا به 240 می رسی.
در ضمن مشخصات مین رم و پاور را هم بنویس برای راهنمایی دقیق تر.
موفق باشی.
Ardalan (12-09-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks