برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام مهدی جان .
منظور از اینکه مدار PWM مارو اذیت میکرد این بود که دیگه تحمل ولتاژ رو نداشت و دچار مشکل شد جوری که ما در دومین بوت 7.4 گیگا هرتز رو دیدیم ولی متاسفانه نمیدونم به چه دلیلی ولید ها از 7.3 که خراب شده بود به بالا اصلا گرفته نشده بود ، در بوت های بعدی در هنگام ولتاژ دادن با رسیستور ناگهان سیستم خاموش شد و دیگه بعد از بوت شدن نتونستیم به فرکانس بالای 7.1 برسیم .
خنک کننده روی NB هم بیشتر برای خنک کردن مدار PWM بود همانطور که تو عکسها میبینید هیت سینک PWM یخ زده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
---------------------
در آخر هم تشکر میکنم از تمام دوستان به ویژه سیاوش ، آرمان و پیام عزیز که واقعا در این تست ها تاثیر به سزایی داشتن و از بچه های اصفحان هم به خاطر انرژی که به ما میدادن در هنگام تست ها از صمیم قلب تشکر میکنم .
واقعا اتحاد رو حس کردم و امیدوارم همیشه متحد در کنار هم بتونیم بهترین باشیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربان همه شما - نیما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks