بله دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا جایی که بورد تحمل داشته باشه با کولینگ مناسب برای Cpu می شه بالا رفت...
البته باید توجه کرد که این فرکانس صرفا یک رکورد برای بدست آوردن Max FSB این بورد گیگا بوده!! واسه این بورد که 1600 رو رسمی ساپورت می کنه می شه FSB 1800 رو Safe استفاده کرد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Core 2 Duo E7200@ 4519 MHZ On Air Cooling!
اینم یه رکورد جدید هست که من زدم و فکر کنم رسیدن بهش اونم با Air Cooling به این راحتی ها نیست!
AMD>INTEL (01-03-09), Labyrinth (01-03-09), Mehdi_Full (01-03-09), Olesius (01-03-09), Shahryar (01-03-09)
|
علی جان ولتاژی که اعمال کردی چقدر بوده چون واقعا رکورد عالی هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU : E2180 | MAX FSB : 1877.3
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Validition
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته 470 هم رفتم ولی قبول نکردن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (03-03-09), Mehdi_Full (01-03-09), Olesius (01-03-09), Overclocker (01-03-09), Shahryar (01-03-09)
علی جان زحمت بکش پروفایلی که تونستی باهاش این رکورد رو بزنی اینجا قرار بده چون من هر کاری که کردم نتونستم 4466Mhz بالاتر رو بزنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين اوركلاك و رسيدن به FSB 715 با مولتي 6 با پردازنده E8600
Gigabyte UD3P 715fsb Valid
در FSB 715 رم بصورت سينگل هست
اين هم FSB 690 و رم بصورت دوال
منبع
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=218336
تا 4600MHZ هم رفتم ولي ساعت 2 شب بود و حوصله Validate گرفتن نداشتم! VID Voltage رو حدود 1.5V وارد کرده بودم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بالاتر هم ميتونم برم ولي رم ها نميذارن چون به شدت اذيت مي کنن و بالا نميان. پروفايل هم به جز اون ولتاژ 1.5V و ست کردن تايمينگ ها به 6-6-6-18 چيز بيش تري نبود. در اصل با اين مادربورد P5K/EPU همه چيز رو Auto بالا مي اومد. هر گونه اطلاعاتي ميخوايد در خدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی جان اول یه نگاه به اینجا بنداز
اورکلاک پردازنده E7200 با مین P5Q
یه زحمت بکش پروفایل زیر رو کامل کن تا ببینم مشکل من کجا بود
4600Mhz
FSB Ferequency : ؟
DRAM Ferequency : ؟
CPU Voltage : ؟
FSB Termination Voltage : ؟
DRAM Voltage : ؟
NB Voltage : ؟
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
این هم اوور کلاک من البته دفعه اولم بود...
لطفا اگه مشکلی هست راهنمایی کنید...
Where is my LOVE..!!
Where is my HOPE.!!
Where is my reason to LIVE
حدود یک سال بود که من تو اورکلاک FSB Termination Voltage و DRAM Voltage و NB Voltage رو به طور دستی وارد می کردم و مقدارشون رو با توجه به فرکانس بیش تر می کردم!علی جان اول یه نگاه به اینجا بنداز
اورکلاک پردازنده E7200 با مین P5Q
یه زحمت بکش پروفایل زیر رو کامل کن تا ببینم مشکل من کجا بود
4600Mhz
FSB Ferequency : ؟
DRAM Ferequency : ؟
CPU Voltage : ؟
FSB Termination Voltage : ؟
DRAM Voltage : ؟
NB Voltage : ؟
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند روز پیش این فکر زد به سرم که به جز CPU Voltage دست به بقیه ولتاژ ها نزنم! به این خاطر همه رو روی Auto گذاشتم و در کمال ناباوری سیستم بالا اومد!
اما:
FSB Ferequency : 480*9.5=4560MHZ
DRAM Ferequency : Auto
CPU Voltage : 1.5250
FSB Termination Voltage : Auto
DRAM Voltage : Auto
NB Voltage : Auto
تایمینگ رم ها رو به 6-6-6-18 تغییر دادم! + C1E Support = Disable
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks