با سلام
دوستان عزیزم یکم تفریح همیشه لذت بخشه اما خدا اون روز رو نیاره که تفریح ادم بشه اورکلاک که خرجش از جنس خوب هم بیشتره » :دی شوخی
خوب مدتی هست که تمامی دوستان سرگرم مسابقات انلاین و حضوری و ... هستند من خودم به شخصه وقت نکردم که در تاپیک های انجمن خبری قرار بدم
در ابتدا در مورد فرکانس ثبت شده 7.4 باید بگم که من حدود 30 تا چیپ به صورت هفته تست می کردم یعنی چیپ ها رو می گرفتم و بعد از تست کردن در صورت بد بودن دوباره با کمی کاهش قیمت می فروختم
سپس توسط یکی از دوستان از Ebay تعداد زیادی چیپ خریداری کردیم که بعد از تست 8 چیپ به صورت فوق العاده در اومد که بهترین اون ها چیپی هست که هم اکنون منتظره تا تست روش زده بشه متاسفانه من دنبال یک مادربورد هستم که در صورت اینکه دوستانی که قول داند سرچ کنند برای پیدا کردن مادربورد انشا ا.. رکورد 8 رو خواهیم دید
سی پی یو استفاده شده 352 هست در دمای 130 و ولتاژ 1.8 چیپ کلد باگ یا کلد بوت باگ نداره و من موفق شدم در دمای 164 و ولتاژ 1.88 فرکانس 7.7 رو ذخیره کنم اما متاسفانه فایل ها دچار مشکل شده اند و تنها فایلی که ولید شد همین فایل بود که اون هم بد نیست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورت پیدا کردن مادربورد جدید حتمی تست جدید گرفته خواهد شد
امروز هم بعد از تست کردن سی پی یو های جدید به سراغ AMD رفتم و از اورکلاک لذت بردم :دی برای اینکه ادم با خیال راحت بدون سوخت اورکلاک می کنه
سی پی یو تست شده 555 بود که نمی دونم میشه گفت سی پی یو بد یا خوبی بود برای من که تا حالا کمتر از 2 یا 3 بار AMD اورکلاک کردم خوب بود و باعث شد این پلتفورم رو کامل بشناسم
این مادربورد همون خدا بیامورزی هست که برای Gigabyte Dragon ازش استفاده شده و واقعا جونی برای اورکلاک نداشت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
SSA MEMBER
Bookmarks