دوست عزیز من قبلاً گفتم بازم میگم ما کوچک تمام بچه های فروم هستیم هر چی هم یاد گرفتیم مدیون شما اساتید هستیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علت بیشتر شدن رکوردم استفاده از کارت گرافیک بود چون گرافیک آنبرد مین در فرکانس مرجع بالا دچار اختلال میشد و با افزایش ولتاژ FSB هم نتونستم کاریش کنم به همین دلیل با غیر فعال کردن گرافیک آنبرد مین ، رکورد رو بهبود دادم البته الان هم هیچ مشکل دیگه ای ندارم فقط رم ها کم میاره که ان شاءالله با یک رم خوب ارتقاء میدم .
ولی خداوکیلی این مین برد انگار کارش درسته ، فکر میکنم LN2 گیر بیارم بشه رکورد Rampage Extreme رو هم بزنیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن تمام رکورد ها و نتایج اوکلاکم رو توی پروفایلم در گروه بزرگ شهر سخت افزار به ثبت رسوندم و فقط 0/2 پوینت ناقابل گرفتم که ظاهراً به 0/1 کاهش پیدا کرده وی بازم سعیمو میکنم به امید موفقیت و سربلندی ایران در مسابقات جهانی . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://hwbot.org/community/user/djmomi?tab=profile

Bookmarks