به به آقا ایمان عزیز... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون ایمان جان شما لطف داری هنوز پیش شما شاگردی بیش نیستیم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خداییش اورکلاک یه چیز دیگه ست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون شب من عملا تمام گزینه های بورد رو تست کردم... نمی دونی چه حس خوبی داره وقتی که سیستم بوت نمی شه و با یه تغییری که می دی بوت می شه و بالا میاد... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش ایمان جان به خاطر اون شب سرمای بسی سخت!! خوردم که افقی کرده منو...!! فکر کنم دمای اتاق صفر درجه بود... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رمها هم فقط تو اون دما از 1060 بالاتر می رن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودشم تنها رو تک کاناله...!! اگه دقت کرده باشی با ولتاژ 2.35 و 5.5.5.18 پایدار شدن... می تونستم 2.4 هم بدم ولی ندادم تا اینارو رد کنم یه سری بالیستیکس بگیرم... واقعا خیلی اذیتم کردن! من از لحاظ پردازنده و بورد مشکلی ندارم همیشه این رمها بودن که ناپایدار بودن...
منم یه عضو کوچیک تیم شهر سخت افزار هستم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید موفقیت بیشتر تیم و ایشالا... حضور در مسابقات جهانی... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks