و بالاخره ما هم بعد از مدت ها رکورد گیری و نگذاشتن تو سایت (چون می خواستم همیشه بهترین رکورد رو ثبت کنم قسمت OC مجید هم رکوردش رو گذاشت.......Majid OC)
با تست سیستم کولینگ جدید که طراحی کردم ترکیبی از TEC+Water Coolingرکورد نسبتا خوبی (بیشتر از لحاظ فرکانس کاری ) با کمک خدا و دوستان گلی چون شما عزیزان ؛ ثبت کنم :
Intel Pentium 4 641 3.2GHz @ 5312 MHz
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک Validation
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک HWBOT ( ثبت رکورد در برنامه SuperPi تست 1Mb)
توضیح :این پردازنده در دنیا تا 7.9GHz اورکلاک شده و در این تست بیشتر هم جا برای افزایش Fsb داشت ولی گرمای تولید در اثر افزایش vCore عامل اصلی توقف آزمایش بود همون جور که در عکس زیر می بینید فرکانس 5.6GHz ثبت شده جالب اینه که بوت هم می شد ولی در هنگام صفحه Welcom ریست می شدکه به ناچار تا 5.4ghz مجبور به کاهش فرکانس شدم و برای تست SuperPi حتی تا 5.31ghz هم پایین آوردم همه البته کنترل دما بخشی بود که در این محدوده فرکانس پایدار می شد ولی در دفعه بعد حتما ایراد ات رو رفع کرده و محدوده سرمایشی دما رو افزایش داده تا این کوره گرمازا رو بیشتر رو بهتر مهار کنم)
حالا فکر می کنید این کولینگ جدید در چه دمایی فعالیت می کرد ؟(البته در حالت بی کاری)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدوتمام این رکورد رو مد یون شاهکار Abit IP35 Pro هستم
(دما در حالت Boot ویندوز با فرکانس کاری 5120MHz )
(ودر آخر دمادر ویندوز با فرکانس کاری 5408MHZ با دمای 15 درجه سانتی گراد به صورت استیبل پردازش می کند ؛ که این دما با تست SuperPi کم کم افزایش پیدا می کند ولی از مرز 30 درجه نمی گذشت )
انشا ال.. در رکورد های بعدی شاهد افزایش فرکا نس خواهید بود (البته اگر کارو مشغله بذاره؟)
قربانتون مجیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks