پاسخ: سي پي يو OverClock سيستم خود را در اين تاپيك بگذاريد شركت كنيد
نقل قول:
دوستان با رم زیاد شوخی نکنید اگه رم و کولینگ خوبی ندارید اما CPU کمی ریسک کردن مشکلی به بار نمیاره :1. (38):
==========
امروز CPU E5200 را گرفتم ( مهدی جان تعریف کردند من وسوسه شدم :1. (38): ) انصافا که خیلی عالیه دما پایین و ... .
اولین تست با سلطان جاده ها ABIT IP35-E :1. (38): :
باز من یه cpu خریدم ها ! باز مثل E2180 مد میشه ، همه میرن تو کارش ! :lol:
خیلی خوب بود . حاجی یه تست Max fsb بگیر بینم در چه وضعیتی هست این cpu شما .
من رو 336 یه Wall خفن ناک دارم ! رو 337 به هیچ وجه تصویر ندارم !
BATCH پردازنده من Q833A185 هست .
منتظرم داداش .
نقل قول:
باز من یه cpu خریدم ها ! باز مثل E2180 مد میشه ، همه میرن تو کارش ! :lol:
خیلی خوب بود . حاجی یه تست Max fsb بگیر بینم در چه وضعیتی هست این cpu شما .
من رو 336 یه Wall خفن ناک دارم ! رو 337 به هیچ وجه تصویر ندارم !
BATCH پردازنده من Q833A185 هست .
منتظرم داداش .
چشم مهدی جان فردا یک تست Max FSB هم میگیرم ببینم چه جوریه کار . با ولتاژ 1.7 هم تست کن مهدی جان ببین بازم مشکل هست ؟
نقل قول:
عزیز به نظرت زیاد نیست ؟ :give_rose: با توجه به 45 نانو بودنش باید با ولتاژی نزدیک به 1.52 راحت پایدار بشه
نه عزیزم زیاد نیست . :give_rose:شما چه جوری محاسبه کردید که 1.52 باید کافی باشه ؟ :1. (38): عزیز به مین و خیلی عوامل دیگه بستگی داره با توجه به مین من با این ولتاژ چیز خیلی معقولی هست که پایدار بشه . :11():
نقل قول:
عزیز به نظرت زیاد نیست ؟ :give_rose: با توجه به 45 نانو بودنش باید با ولتاژی نزدیک به 1.52 راحت پایدار بشه
درسته امیر جان ! این CPU تا 4GHZ رو مثل آب خوردن می ره ! با 1.55V کاملا پایدار میشه !
بسته به BATCH بین 320 تا 350 FSB WALL ناجوری داره ! بیشتر کاربر ها در سطح دنیا شکه شدن وقتی با WALL تو این رنج فرکانس مواجه شدن ! :1. (2):
بیچاره E2180 تا 425 می رفت ، صداش در نمیومد !
ولی این CPU عجیب خنکه ! :1. (27):
نقل قول:
چشم مهدی جان فردا یک تست Max FSB هم میگیرم ببینم چه جوریه کار . با ولتاژ 1.7 هم تست کن مهدی جان ببین بازم مشکل هست ؟
ایول ! نه با 1.7V VID هم BOOT نمیشه . FSB WALL تو کار باشه Vcore کمکی نمیکنه .
نقل قول:
درسته امیر جان ! این CPU تا 4GHZ رو مثل آب خوردن می ره ! با 1.55V کاملا پایدار میشه !
بسته به BATCH بین 320 تا 350 FSB WALL ناجوری داره ! بیشتر کاربر ها در سطح دنیا شکه شدن وقتی با WALL تو این رنج فرکانس مواجه شدن ! :1. (2):
بیچاره E2180 تا 425 می رفت ، صداش در نمیومد !
ولی این CPU عجیب خنکه ! :1. (27):
ایول ! نه با 1.7V VID هم BOOT نمیشه . FSB WALL تو کار باشه Vcore کمکی نمیکنه .
آهان گفتم اگه ولتاژ کم دادم ولتاژ بده که این CPU تا 1.7 دنده پهنه :1. (38): .
تست های اصلی فردا برای MAX FSB اما احتمال زیاد داره روی 344 وال باشه چراکه سیستم با 1.8 ولت هم Stable نشد ! :1. (38): ( احتمالات کم هم فردا بررسی میشه ) :11():
و بالاخره ما هم بعد از مدت ها رکورد گیری و نگذاشتن تو سایت (چون می خواستم همیشه بهترین رکورد رو ثبت کنم قسمت OC مجید هم رکوردش رو گذاشت.......Majid OC)
با تست سیستم کولینگ جدید که طراحی کردم ترکیبی از TEC+Water Coolingرکورد نسبتا خوبی (بیشتر از لحاظ فرکانس کاری ) با کمک خدا و دوستان گلی چون شما عزیزان ؛ ثبت کنم :
Intel Pentium 4 641 3.2GHz @ 5312 MHz
توضیح :این پردازنده در دنیا تا 7.9GHz اورکلاک شده و در این تست بیشتر هم جا برای افزایش Fsb داشت ولی گرمای تولید در اثر افزایش vCore عامل اصلی توقف آزمایش بود همون جور که در عکس زیر می بینید فرکانس 5.6GHz ثبت شده جالب اینه که بوت هم می شد ولی در هنگام صفحه Welcom ریست می شدکه به ناچار تا 5.4ghz مجبور به کاهش فرکانس شدم و برای تست SuperPi حتی تا 5.31ghz هم پایین آوردم همه البته کنترل دما بخشی بود که در این محدوده فرکانس پایدار می شد ولی در دفعه بعد حتما ایراد ات رو رفع کرده و محدوده سرمایشی دما رو افزایش داده تا این کوره گرمازا رو بیشتر رو بهتر مهار کنم)
حالا فکر می کنید این کولینگ جدید در چه دمایی فعالیت می کرد ؟(البته در حالت بی کاری)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
(دما در حالت Boot ویندوز با فرکانس کاری 5120MHz )
(ودر آخر دمادر ویندوز با
فرکانس کاری 5408MHZ با دمای 15 درجه سانتی گراد به صورت استیبل پردازش می کند ؛ که این دما با تست SuperPi کم کم افزایش پیدا می کند ولی از مرز 30 درجه نمی گذشت )
وتمام این رکورد رو مد یون شاهکار Abit IP35 Pro هستم
انشا ال.. در رکورد های بعدی شاهد افزایش فرکا نس خواهید بود (البته اگر کارو مشغله بذاره؟)
قربانتون مجید:11():
مجید جان بسیار عالی بود ... :1. (10):
اگه بتونی از یخ خشک استفاده کنی هم کار باهاش راحته هم هزینه به نسبت خوبی داره و دمای بسیار عالی هم میتونه داشته باشه .
قربانت
شهریار :1. (21):
نقل قول:
مجید جان بسیار عالی بود ... :1. (10):
اگه بتونی از یخ خشک استفاده کنی هم کار باهاش راحته هم هزینه به نسبت خوبی داره و دمای بسیار عالی هم میتونه داشته باشه .
قربانت
شهریار :1. (21):
شما لطف دارین ؛ ببخشید دیگه وسط بحث تون با مهدی جان E5200 پریدم وسط یه رکورد برای یک CPU که الان نمی دونم تولید میشه یا نمیشه گذاشتم ؟!!
درمورد یخ خشک کاملا درست می فرمایید فقط عیبش اینه که زود بخار میشه (ناصر خسرو کیلویی 10 هزار تومن با پیک می فرستن )البته تا 3.5 ساعت(در تابستان) بیشتر دوام نیاورد !!(عکس زیر فقط محفظه یخ خشکه ؛ ولی متاسفانه یخ خشک توش نیست:دی)
ولی این سیستم هر موقع روشن شه تا منفی 30 درجه میره که تا لحظه Set کردن بایوس و انجام تست داوم میاره ولی چون وات TEC پایین بود(80وات) دوام کاریی در دمای پایین طبق فرمول رابطه مستقیم با فرکانس کاری پردازنده و گرمای تولیدی اون داره ؛ همچنین از این طرف دفع گرمای تولیدی طرف گرم TEC که هرچه واتش بیشتر باشه دلتاT خروجی بیشتره ، درنهایت پردازنده خنک تری داریم .
مسله بعدی در خنک نگه داشتن PWM هاست که از نون شب واجب تره این سیستم جوری طراحی شده بود که با پایین اومدن دمای پردازنده دمای هیت سینک PWM هم پایین می آورد :
البته دارم یه تغییراتی تو این مدل می دیدم ببینم پایداری دماییش بهتره میشه ،تست می گذارم !
اینم تصاویری دیدنی از آزمایش عمکرد TEC ها به صورت موازی بسته شده ببینید (قطر برفک ها )
قربانتون مجید (پوزس به خاطر انحراف بحث تاپیک ):11():
نقل قول:
شما لطف دارین ؛ ببخشید دیگه وسط بحث تون با مهدی جان E5200 پریدم وسط یه رکورد برای یک CPU که الان نمی دونم تولید میشه یا نمیشه گذاشتم ؟!!
درمورد
یخ خشک کاملا درست می فرمایید فقط عیبش اینه که زود بخار میشه (ناصر خسرو کیلویی 10 هزار تومن با پیک می فرستن )البته تا 3.5 نیم (در تابستان) بیشتر دوام نیاورد !!(عکس زیر فقط محفظه یخ خشکه ؛ ولی متاسفانه یخ خشک توش نیست:دی)
ولی این سیستم هر موقع روشن شه تا
منفی 30 درجه میره که تا لحظه Set کردن بایوس و انجام تست داوم میاره ولی چون وات TEC پایین بود(80وات) دوام کاریی در دمای پایین طبق فرمول رابطه مستقیم با فرکانس کاری پردازنده و گرمای تولیدی اون داره ؛ همچنین از این طرف دفع گرمای تولیدی طرف گرم TEC که هرچه واتش بیشتر باشه دلتاT خروجی بیشتره ، درنهایت پردازنده خنک تری داریم .
مسله بعدی در خنک نگه داشتن PWM هاست که از نون شب واجب تره این سیستم جوری طراحی شده بود که با پایین اومدن دمای پردازنده دمای هیت سینک PWM هم پایین می آورد :
البته دارم یه تغییراتی تو این مدل می دیدم ببینم پایداری دماییش بهتره میشه ،تست می گذارم !
اینم تصاویری دیدنی از آزمایش عمکرد TEC ها به صورت موازی بسته شده ببینید (قطر برفک ها )
قربانتون مجید (پوزس به خاطر انحراف بحث تاپیک ):11():
نه عزیزم این چه حرفیه . کار درستی کردی رکوردت را گذاشتی . اینجا جای بحث نیست در مورد DICE و باید توی تاپیک مربوطه اش اگه باشه بحث بشه . اما در مورد بخار شدنش . عرضم به حضورت که کیلویی 3.5 اینجا هست که باکس 10 کیلوییش را میفروشند و من خودم با همین E5200 توی نمایشگاه دیدم 4 ساعت این 10 کیلو کفاف داد ... :1. (26):
مهدی جان خدمت شما :
MAX FSB = 347 Mhz
روی 347 WALL وجود داره و این هم برای یک یک لحظه هست . ( Stable = 346 ) . :give_rose: