تا 4200 اور شد اما بهترین دما با فن استوک را تو این حالت داشتم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید untitled3.JPG
آره ( نخواستم کلمه علمی به کار ببرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) منبع بودنش هست ولی یادم نیست کجا بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا 4200 اور شد اما بهترین دما با فن استوک را تو این حالت داشتم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید untitled3.JPG
Labyrinth (24-12-08), Mahdi_Moosavi (24-12-08), Shahryar (24-12-08)
عزیز ، مادربورد چیه و VID چه قدر هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=469404برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
main biostar tp45 hp
power Cooler Master 460W
ram kingston 1gig*2 6400
سلام اساتید گرامی
این هم آخرین تلاش که فقط 20 ثانیه این مقدار رو توی ویندوز داشتم بعد سیستم هنگ کرد:
Going To Change New HardWare Soon
D J V A H I D (25-12-08), Labyrinth (25-12-08), Olesius (25-12-08), Shahryar (25-12-08)
سلام به دوستان عزیزم...
دیروز که Adsl نداشتم کلی با سیستم ور رفتم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر ویژه از آقا مهدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مشکل من با تک کاناله کردن رم ها حل شد تایمینگ هم از 5.5.5.16 بالاتر نذاشتم...
اینم فرکانس 3815 با E6550 و Fsb باور نکردنی 2180... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این است قدرت مهار نشدنی P5K-E....!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط نتونستم ولید بگیرم!! ایشالا... با ولید می ذارم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی به ولتاژ زیاد دقت نکنید!! می خواستم با SetFSB به باس 550 برسم ولتاژ اضافی دادم وگرنه در فرکانس 3781 ولتاژ حدودا 1.47 بود... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی همه تست هارو هم گرفتم امتیاز بدن می ذارم! (دما هم در حالت لود تستها هیچ وقت از 60 رد نشد با Core temp...)
فرکانس 3781 و اجرای کامل تست superPi
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 25-12-08 انجام شده است
D J V A H I D (25-12-08), Dark Devil (25-12-08), Labyrinth (25-12-08), Mahdi_Moosavi (25-12-08), Shahryar (25-12-08), ViViD (25-12-08)
|
واقعا عالی بود عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم فرکانس 3850 رو با واتر یکی از دوستان ( 3D Galexy ) یکسری تست گرفتم و موفق شدم چند پوینت کسب کنم دما هم توی حالت لود بیشتر از 69 نشد بالاتر از 3850 دیگه واتاژ کامل نداشتم و بخاطر کمبود ولتاژ سیستم صفحه مرگ میداد + نمی خواستم دما رو بالا ببرم
ولی درکل تجربه های خوبی با مین P5K-E و استریک 2 فرمولا داشتم ( مادربرد دوم هم برای دوستم بود که باهاش تست های SLI رو گرفتم )
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عالی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چند پوینت دیگه هم طی دیروز و امروز توسط شما و امیر جان کسب شد برای تیم شهر سخت افزار و کشور عزیزمون و تیم شهر سخت افزار به رتبه 110 جهان رسید !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تبریک میگم به همگی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ممنون از همگی دوستان... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه هم فکری خود دوستان بود...
اینم لینک ولید برای فرکانس 3825 ...!!
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=469823
فقط من امروز یه رکورد واسه wprim 32 هم ثبت کردم رفتم رتبه 3 ولی هنوز امتیازم ثبت نشده بود الان که نگاه کردم همون 4 هستم تست آخرم نیست...
دوباره هم نمی تونم ثبت کنم... همه چی درسته...!! مشکل کجاست؟؟؟
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 25-12-08 انجام شده است
Shahryar (26-12-08)
خیلی خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین در این حالت توی Diagnostic Startup یک تست SuperPI بگیر و کلا هر چی تست میتونی بگیری بگیر احتمالش زیاده بتونی جزو نفرات اول اون بخش باشی . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Olesius (26-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks