سلام خیلی عالیه دوست عزیز آفرین داری .راستش دیشب هوای ارومیه بس ناجوان مردانه سرد بود...!! طبقه سوم آپارتمان هم دیگه بدتر...!!!!
ساعت 2 نصفه شب دست به کار شدم! همه در و پنجره هارو باز کردم و شروع کردم به تست گرفتن...!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باورتون نمی شه دیگه داشتم یخ می زدم!! دستهام می لرزید...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نکته جالب اینکه دمای Cpu به 16 درجه رسید...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا صبح ساعت 6!! کلی تست گرفتم!! Hwbot رو زیرو رو کردم...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعی می کنم در اسرع وقت همه تستهارو در تاپیک مربوطه بذارم...
ولی خداییش اورکلاک هم عالمی داره واسه خودش...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدایش کارای خودم رو می کنی :دی.
اوور عالمی داره ولی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یک چیز دیگست. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی عالیه رم هات رو اگه فکر کنم بکشه و VT بهشون بدی بالاتر هم بره . منتظر رکورد های جدیدت هستیم.خلاصه اینکه در هردوتا تست wPrime شدم دوم جهان!! امتیاز تیم هم رسید به 196.3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(دوستان به دمای Cpu & MB در تصاویر دقت کنید...!!!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم آخرین فرکانسی که با E6550 تونستم برسم...
حتی 560 رو هم ست کردم پردازنده مشکلی نداشت ولی این رم ها حتی تو اون دما!!! هم آدم بشو نیستن...!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks