seyed mamali (11-12-14)
تا یکی دو ساعت دیگه که سیستم میاد دستم از بایوس عکس میگیرم براتون میفرستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم من در حالت عادی هم با تایمینگ پایین مشکل داشت.
من قبل از اورکلاک سی پی یو فقط فرکانس رم رو زیاد کرده بودم و کمی هم ولتاژش رو افزایش داده بودم ولی تایمینگا به صورت دیفالت رو 11-11-11-30 بودن.
seyed mamali (11-12-14)
پس اول رمها را بدون آورکلاک پردازنده چک کنید اگر در فرکانس 1600 تایمینگ بهتری نداشت مشکل همانطور که امید جان گفتند از رمهای شماستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته یه نکته را بگم که در این پلتفرم تایمینگ 11 با 13 آنچنان تقاوت محسوسی در کارائی سیستم ندارد
alksdj (11-12-14), MAZY (11-12-14), seyed mamali (11-12-14), SOHR@B (11-12-14), مهدی بهادرفر (11-12-14)
بهترین رکوردی که من با رم های خودم زدم رو فرکانس 1866 بود و تایمینگ 11-11-11-30 و ولتاژ 1.65(البته این بهترین رکورد در حالت پایدار بودن سیستم هست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان که سی پی یورو اور کردم نمره رم من اوفت کرده
اینم نتیجه بنچمارک قبل از اور کردن سیستم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (12-12-14), AMD>INTEL (11-12-14), seyed mamali (11-12-14)
کل تغییراتی که من تو بایوس دادم برای اورکلاک سی پی یو تو این 3 تا عکس مشخصه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (11-12-14)
|
|
راستش من این اور کلاک رو از روی یه فیلم که از یه سایت خارجی دیدم انجام دادم.
تو اون فیلم از مادربرد مشابه مال من و سی پی یو 8350 استفاده شده بود.
من هم کل تنظیمات رو از روی اون تقلب زدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MAZY در تاریخ 11-12-14 انجام شده است
alksdj (12-12-14), AMD>INTEL (11-12-14), seyed mamali (11-12-14)
dram voltage را روی 1.65 ست کن احتمالا میتونی روی تایمینگ 10 یا 9 رمها را ست کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی رمها ست شد شروع به پائین آوردن cpu و cpu/nb کن
یکی یکی کمشون کن و تست استابلیتی بگیر
پردازندت باید خیلی مزخرف باشه که روی فرکانس 4.5 گیگاهرتز به ولتاژ خیلی بیشتر از 1.3 نیاز داشته باشه
alksdj (12-12-14), M3RS4D 50062 (12-12-14), MAZY (12-12-14), seyed mamali (12-12-14)
با تایمینگ پایین تر سیستم بالا نمیاد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازندش ای ام دی هست خب شما با اینتل مقایسه نکنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (12-12-14), I M A N (12-12-14), M3RS4D 50062 (12-12-14), seyed mamali (12-12-14)
همکار انجمن اورکلاک
دوست عزیز همانطور که آقا نیما گفتن ولتاژ رم رو روی 1.65 ست کنید
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
AMD>INTEL (12-12-14), lorn (12-12-14), MAZY (12-12-14), seyed mamali (12-12-14)
SSA Leopard
با اجازه دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من همه پستهاتون رو نخوندم ولی با فرض بر اینکه کولر خوبی دارید و رم های با برند معتبر دارید راهنمایی می کنم
عزیز تمام گزینه های صرفه جویی مصرف رو غیر فعال کن تمام گزینه ها روی اتوتمات بزار و فقط تنظیمات زیر رو اعمال کن تا راهنمایی های بعدی رو انجام بدم
ضریب پزدازنده رو بزار روی 23
ضریب یا فرکانس رم رو موقتا بزار رو 1333
ضریب ht و nb فرکانس رو جوری تنظیم کن که هیچکدومشون از از 2000 بالاتر نزنه
ولتاژ رم رو بزار روی 1.7
همین سیو کن و تست استرس بگیر اگر پایدار بود تمامی ولتاژ های پیش فرض رو که خود بایوس ست کرده غیر اونی که گفتم شما یاد داشت کن و یه عکس خوب مثل بالا بگیر بزار اینجا تا پروفایل بدم تا بتونی رو 5 گیگا هرتز از سیستم روزانه استفاده کنی اگر سیستم پادار نبود از ضریب سی پی یو انقدر کم کن تا پایدار بشه فکر فرکانس نباشه می خوام پایداری سی پی یوت رو ببینم چقدر هست
. راستی دما زیر لود و بی کاری هنگام اورکلاک رو هم حتما ذکر کن
پلتفرم خوش اوری هست این پلتفرم شانس داشته باشید و گرما رو بتونید مهار کنید رکوردهای خوبی می شه زدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته به شرط اینکه کولر خوب و کیسی داری تهویه عالی داشته باشی
آخرین ویرایش توسط lorn در تاریخ 12-12-14 انجام شده است
alksdj (13-12-14), AMD>INTEL (12-12-14), MAZY (12-12-14), seyed mamali (12-12-14), مهدی بهادرفر (12-12-14)
داداش الان سیستم تو دسترسم نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فردا اون کارایی که گفتی رو تست میکنم.
فقط چند تا نکته درمورد سیستم بگم اینکه فن من فن خوبیه و کلا هیچ وقت مشکل دمانداشتم و همیشه سی پی یوم خنک بوده ولی در عوض رم من خیلی اذیت میکنه.
کلا با تایمینگ پایین مشکل داره قبل از اور کردن فرکانس رم رو 18666 بود ولی تایمینگ رو 11-11-11-30 بود.
بعد از اور رو این فرکانس بالا نمیومد.و با فرکانس 1600 و تایمینگ 11-13-13 بالا میومد.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks