پاسخ: کمک برای اورکلاک سی پی یو amd 8320
نقل قول:
کلا کنترلر مموری پردازنده های fx خیلی حساسه ( البته میخواستم از کلمه ضعیف و مزخرف استفاده کنم )
به همین دلیل شما زمانی که دارید پردازنده را آورکلاک میکنید باید به قسمت کنترلر مموری داخل پردازنده ولتاژ بیشتری بدید تا بتونه خودش را با فرکانس جدید مطابقت بده
اگر مشکل شما از رم بود در حالت دیفالت پردازنده هم نمیتونستید در فرکانس مشابه با تایمینگ پائین تر رمها را ست کنید
به عبارتی به احتمال قوی مشکل شما بیشتر از اونکه با خود ماژول رم باشه با کنترل مموری پردازنده است
متاسفانه این پلتفرم را در اختیار ندارم تا بتونم دقیق بهتون بگم کدام ولتاژ را زیاد کنید
اگر نتونستید ولتاژ مربوطه را پیدا کنید یک عکس از بایوس یا قسمت تنظیمات ولتاژ aod قرار بدید تا بیشتر بتونم کمک کنم
تا یکی دو ساعت دیگه که سیستم میاد دستم از بایوس عکس میگیرم براتون میفرستم.:give_rose:
رم من در حالت عادی هم با تایمینگ پایین مشکل داشت.
من قبل از اورکلاک سی پی یو فقط فرکانس رم رو زیاد کرده بودم و کمی هم ولتاژش رو افزایش داده بودم ولی تایمینگا به صورت دیفالت رو 11-11-11-30 بودن.
نقل قول:
تا یکی دو ساعت دیگه که سیستم میاد دستم از بایوس عکس میگیرم براتون میفرستم.:give_rose:
رم من در حالت عادی هم با تایمینگ پایین مشکل داشت.
من قبل از اورکلاک سی پی یو فقط فرکانس رم رو زیاد کرده بودم و کمی هم ولتاژش رو افزایش داده بودم ولی تایمینگا به صورت دیفالت رو 11-11-11-30 بودن.
پس اول رمها را بدون آورکلاک پردازنده چک کنید اگر در فرکانس 1600 تایمینگ بهتری نداشت مشکل همانطور که امید جان گفتند از رمهای شماست
البته یه نکته را بگم که در این پلتفرم تایمینگ 11 با 13 آنچنان تقاوت محسوسی در کارائی سیستم ندارد
نقل قول:
پس اول رمها را بدون آورکلاک پردازنده چک کنید اگر در فرکانس 1600 تایمینگ بهتری نداشت مشکل همانطور که امید جان گفتند از رمهای شماست
البته یه نکته را بگم که در این پلتفرم تایمینگ 11 با 13 آنچنان تقاوت محسوسی در کارائی سیستم ندارد
بهترین رکوردی که من با رم های خودم زدم رو فرکانس 1866 بود و تایمینگ 11-11-11-30 و ولتاژ 1.65(البته این بهترین رکورد در حالت پایدار بودن سیستم هست)
الان که سی پی یورو اور کردم نمره رم من اوفت کرده
اینم نتیجه بنچمارک قبل از اور کردن سیستم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کل تغییراتی که من تو بایوس دادم برای اورکلاک سی پی یو تو این 3 تا عکس مشخصه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستش من این اور کلاک رو از روی یه فیلم که از یه سایت خارجی دیدم انجام دادم.
تو اون فیلم از مادربرد مشابه مال من و سی پی یو 8350 استفاده شده بود.
من هم کل تنظیمات رو از روی اون تقلب زدم:lol:
نقل قول:
راستش من این اور کلاک رو از روی یه فیلم که از یه سایت خارجی دیدم انجام دادم.
تو اون فیلم از مادربرد مشابه مال من و سی پی یو 8350 استفاده شده بود.
من هم کل تنظیمات رو از روی اون تقلب زدم:lol:
dram voltage را روی 1.65 ست کن احتمالا میتونی روی تایمینگ 10 یا 9 رمها را ست کنی
وقتی رمها ست شد شروع به پائین آوردن cpu و cpu/nb کن
یکی یکی کمشون کن و تست استابلیتی بگیر
پردازندت باید خیلی مزخرف باشه که روی فرکانس 4.5 گیگاهرتز به ولتاژ خیلی بیشتر از 1.3 نیاز داشته باشه
نقل قول:
dram voltage را روی 1.65 ست کن احتمالا میتونی روی تایمینگ 10 یا 9 رمها را ست کنی
وقتی رمها ست شد شروع به پائین آوردن cpu و cpu/nb کن
یکی یکی کمشون کن و تست استابلیتی بگیر
پردازندت باید خیلی مزخرف باشه که روی فرکانس 4.5 گیگاهرتز به ولتاژ خیلی بیشتر از 1.3 نیاز داشته باشه
با تایمینگ پایین تر سیستم بالا نمیاد...
پردازندش ای ام دی هست خب شما با اینتل مقایسه نکن:1. (26):
دوست عزیز همانطور که آقا نیما گفتن ولتاژ رم رو روی 1.65 ست کنید
نقل قول:
با تایمینگ پایین تر سیستم بالا نمیاد...
پردازندش ای ام دی هست خب شما با اینتل مقایسه نکن:1. (26):
با اجازه دوستان
من همه پستهاتون رو نخوندم ولی با فرض بر اینکه کولر خوبی دارید و رم های با برند معتبر دارید راهنمایی می کنم
عزیز تمام گزینه های صرفه جویی مصرف رو غیر فعال کن تمام گزینه ها روی اتوتمات بزار و فقط تنظیمات زیر رو اعمال کن تا راهنمایی های بعدی رو انجام بدم
ضریب پزدازنده رو بزار روی 23
ضریب یا فرکانس رم رو موقتا بزار رو 1333
ضریب ht و nb فرکانس رو جوری تنظیم کن که هیچکدومشون از از 2000 بالاتر نزنه
ولتاژ رم رو بزار روی 1.7
همین سیو کن و تست استرس بگیر اگر پایدار بود تمامی ولتاژ های پیش فرض رو که خود بایوس ست کرده غیر اونی که گفتم شما یاد داشت کن و یه عکس خوب مثل بالا بگیر بزار اینجا تا پروفایل بدم تا بتونی رو 5 گیگا هرتز از سیستم روزانه استفاده کنی اگر سیستم پادار نبود از ضریب سی پی یو انقدر کم کن تا پایدار بشه فکر فرکانس نباشه می خوام پایداری سی پی یوت رو ببینم چقدر هست
. راستی دما زیر لود و بی کاری هنگام اورکلاک رو هم حتما ذکر کن
پلتفرم خوش اوری هست این پلتفرم شانس داشته باشید و گرما رو بتونید مهار کنید رکوردهای خوبی می شه زد:wink:
البته به شرط اینکه کولر خوب و کیسی داری تهویه عالی داشته باشی
نقل قول:
با اجازه دوستان
من همه پستهاتون رو نخوندم ولی با فرض بر اینکه کولر خوبی دارید و رم های با برند معتبر دارید راهنمایی می کنم
عزیز تمام گزینه های صرفه جویی مصرف رو غیر فعال کن تمام گزینه ها روی اتوتمات بزار و فقط تنظیمات زیر رو اعمال کن تا راهنمایی های بعدی رو انجام بدم
ضریب پزدازنده رو بزار روی 23
ضریب یا فرکانس رم رو موقتا بزار رو 1333
ضریب ht و nb فرکانس رو جوری تنظیم کن که هیچکدومشون از از 2000 بالاتر نزنه
ولتاژ رم رو بزار روی 1.7
همین سیو کن و تست استرس بگیر اگر پایدار بود تمامی ولتاژ های پیش فرض رو که خود بایوس ست کرده غیر اونی که گفتم شما یاد داشت کن و یه عکس خوب مثل بالا بگیر بزار اینجا تا پروفایل بدم تا بتونی رو 5 گیگا هرتز از سیستم روزانه استفاده کنی اگر سیستم پادار نبود از ضریب سی پی یو انقدر کم کن تا پایدار بشه فکر فرکانس نباشه می خوام پایداری سی پی یوت رو ببینم چقدر هست
. راستی دما زیر لود و بی کاری هنگام اورکلاک رو هم حتما ذکر کن
پلتفرم خوش اوری هست این پلتفرم شانس داشته باشید و گرما رو بتونید مهار کنید رکوردهای خوبی می شه زد:wink:
البته به شرط اینکه کولر خوب و کیسی داری تهویه عالی داشته باشی
داداش الان سیستم تو دسترسم نیست.
فردا اون کارایی که گفتی رو تست میکنم.
فقط چند تا نکته درمورد سیستم بگم اینکه فن من فن خوبیه و کلا هیچ وقت مشکل دمانداشتم و همیشه سی پی یوم خنک بوده ولی در عوض رم من خیلی اذیت میکنه.
کلا با تایمینگ پایین مشکل داره قبل از اور کردن فرکانس رم رو 18666 بود ولی تایمینگ رو 11-11-11-30 بود.
بعد از اور رو این فرکانس بالا نمیومد.و با فرکانس 1600 و تایمینگ 11-13-13 بالا میومد.