پاسخ: کمک برای اورکلاک سی پی یو amd 8320
نقل قول:
آقا تمام مواردی که گفتین اعمال کردم.
ولی سیستم بابلا نیومد.
خواستم کمی همین تنظیماتی که گفتین رو بالا پایین کنم شاید سیستم بالا اومد ولی کلا سیستم قفل کرد.ناچار شدم باطری مادربردو در بیارم تا درست بشه.(اولش فک کردم سی پی یو سوخت)
چند تا نکته تو تنظیماتی که شما گفتین هست که احتمال میدم به خاطر اونا سیستم بالا نیومد.
فک کنم
cpu voltage = 1.35 کمی کم باشه.
یا اینکه
nb voltage=1.23 کمی برای سی پی یو یا برد من زیاد باشه(چون تو بایوس رنگش صورتی شد)
و نکته ی اصلی هم روی ضریب سی پی یو هست.
او ن رو روی 25 گذاشتم بالا نیومد.رو24.23.22 هم همینطور.
تنظیمات رم رو هم رو حالت auto گذاشتم ولی بازم بالا نیومد سیستم
:1. (26):
شما خودتون سی پی یو ای ام دی دارین؟تنظیمات خودتون چجوریه؟
:1. (27):
عزیز تنظیمات قبلی رو دست نمی زدین دیگه
رم رو همون 1333 و فرکانس htو.... مثل دفعه قبل ولتاژ هایی هم که گفتم نباید دیگه تنظیمات قدیم رو دست می زدین :1. (34):ولتاژها همه مطمئن هستن ست کنید نتیجه رو اعلام کنید حتی قرمز هم که شد نترسید :lol:
در مورد تنظیمان مدار تغذیه و صرفه جویی مصرفه هم جدی بگیرید غیر فعال نکردن همین موارد می تونه جلوگیری کنه از پیشرفت
در ضمن بنده شک ندارم که پروفایل مناسبی هست بنده با همین 8320 و همین مادربرد هم تا 5400 رفتم مشکلی نیست دوباره امتحان کنید
نقل قول:
اگر یادتون باشه تو تاپیک قبلی بهتون گفتم رم ها رو تعویض کنید .چیپ های رم شما به شدت باید قدیمی باشد .
چشم یکم پول دستم بیاد 2 تا رم با حداکثر توان مادربردم میگیرم.
بهترین رمی که میتونم بگیرم تا بتونم از حداکثر قدرت مادربر و سی پی یو استفاده کنم چیه؟
نقل قول:
عزیز تنظیمات قبلی رو دست نمی زدین دیگه
رم رو همون 1333 و فرکانس htو.... مثل دفعه قبل ولتاژ هایی هم که گفتم نباید دیگه تنظیمات قدیم رو دست می زدین :1. (34):ولتاژها همه مطمئن هستن ست کنید نتیجه رو اعلام کنید حتی قرمز هم که شد نترسید :lol:
در مورد تنظیمان مدار تغذیه و صرفه جویی مصرفه هم جدی بگیرید غیر فعال نکردن همین موارد می تونه جلوگیری کنه از پیشرفت
در ضمن بنده شک ندارم که پروفایل مناسبی هست بنده با همین 8320 و همین مادربرد هم تا 5400 رفتم مشکلی نیست دوباره امتحان کنید
تا جاییکه دیدم تمام گزینه های صرفه جویی رو غیر فعال کردم.(کلا یک گزینه بود):lol:
تنظیمات دیگه رو تغییر ندادم فقط تنظیمات شما رو فعال کردم ولی بالا نیومد.:1. (26):
نقل قول:
چشم یکم پول دستم بیاد 2 تا رم با حداکثر توان مادربردم میگیرم.
بهترین رمی که میتونم بگیرم تا بتونم از حداکثر قدرت مادربر و سی پی یو استفاده کنم چیه؟
G.SKILL TRIDENT X عالیه .
آقا با همون تنظیمات قبلی که اور کرده بودم و عکسشو گذاشته بودم ضریب سی پی یو رو گذاشتم رو 24 سیستم تا 4800 اور شد.فعلا هم پایدار هست.
تایمینگ رم هم رو auto گذاشتم.خودش رو 11-11-11-30 وفرکانس 1600 ست شد.
اینم عکسش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
نقل قول:
G.SKILL TRIDENT X عالیه .
فرکانسش چقده؟
قیمتش چنده؟
نقل قول:
آقا با همون تنظیمات قبلی که اور کرده بودم و عکسشو گذاشته بودم ضریب سی پی یو رو گذاشتم رو 24 سیستم تا 4800 اور شد.فعلا هم پایدار هست.
اینم عکسش
- - - Updated - - -
فرکانسش چقده؟
قیمتش چنده؟
GSkill TridentX 2×4GB
BUS 2400
CL 10
قیمتش 360
نقل قول:
GSkill TridentX 2×4GB
BUS 2400
CL 10
قیمتش 360
مادربرد من تا 2133OC جواب میده.مشکل گلوگاه پیش نمیاد؟
نقل قول:
مادربرد من تا 2133OC جواب میده.مشکل گلوگاه پیش نمیاد؟
نه روی 2133 ست میشه در عوض تایمینگ رو میشه کمتر کرد
نقل قول:
اینم عکسش
- - - Updated - - -
فرکانسش چقده؟
قیمتش چنده؟
wooooooow
عجب پردازنده ای هست متاسفانه سی پی یو شما voltage scaling خوبی نداره بنده پردازنده خودم 4.9 رو با ولتاژ 1.32 میاورد بالا کاملا پایدار ولی پردازنده شما با +1.4 استیبل هست شما همون پروفایلی که دادم جای 1.35 ولتاژ سی پی یو ولتاژ رو 1.43 بدید و مراحل رو دنبال کنید
می شه بپرسم کولرتون چی هست ؟
نقل قول:
wooooooow
عجب پردازنده ای هست متاسفانه سی پی یو شما voltage scaling خوبی نداره بنده پردازنده خودم 4.9 رو با ولتاژ 1.32 میاورد بالا کاملا پایدار ولی پردازنده شما با +1.4 استیبل هست شما همون پروفایلی که دادم جای 1.35 ولتاژ سی پی یو ولتاژ رو 1.43 بدید و مراحل رو دنبال کنید
می شه بپرسم کولرتون چی هست ؟
کولرم Thermalright Green HR-2 Macho
فقط به پردازنده نیست.به قطعاته دیگه هم مربوط میشه.
من تو تمام فیلمایی که در مورد اورکلاک 8320 دیدم ولتاژ بالای 1.4 دادن.
سیستم حتی با ولتاژ 1.43 هم بالا نمیاد با تنظیماتی که شما گفتین.