عزیز تنظیمات قبلی رو دست نمی زدین دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم رو همون 1333 و فرکانس htو.... مثل دفعه قبل ولتاژ هایی هم که گفتم نباید دیگه تنظیمات قدیم رو دست می زدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولتاژها همه مطمئن هستن ست کنید نتیجه رو اعلام کنید حتی قرمز هم که شد نترسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد تنظیمان مدار تغذیه و صرفه جویی مصرفه هم جدی بگیرید غیر فعال نکردن همین موارد می تونه جلوگیری کنه از پیشرفت
در ضمن بنده شک ندارم که پروفایل مناسبی هست بنده با همین 8320 و همین مادربرد هم تا 5400 رفتم مشکلی نیست دوباره امتحان کنید
چشم یکم پول دستم بیاد 2 تا رم با حداکثر توان مادربردم میگیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین رمی که میتونم بگیرم تا بتونم از حداکثر قدرت مادربر و سی پی یو استفاده کنم چیه؟
|
تا جاییکه دیدم تمام گزینه های صرفه جویی رو غیر فعال کردم.(کلا یک گزینه بود)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنظیمات دیگه رو تغییر ندادم فقط تنظیمات شما رو فعال کردم ولی بالا نیومد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G.SKILL TRIDENT X عالیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (14-12-14), lorn (14-12-14), مهدی بهادرفر (13-12-14)
آقا با همون تنظیمات قبلی که اور کرده بودم و عکسشو گذاشته بودم ضریب سی پی یو رو گذاشتم رو 24 سیستم تا 4800 اور شد.فعلا هم پایدار هست.
تایمینگ رم هم رو auto گذاشتم.خودش رو 11-11-11-30 وفرکانس 1600 ست شد.
اینم عکسش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
فرکانسش چقده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش چنده؟
GSkill TridentX 2×4GBبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
BUS 2400
CL 10
قیمتش 360
alksdj (14-12-14), lorn (14-12-14), MAZY (13-12-14), مهدی بهادرفر (13-12-14)
مادربرد من تا 2133OC جواب میده.مشکل گلوگاه پیش نمیاد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه روی 2133 ست میشه در عوض تایمینگ رو میشه کمتر کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (14-12-14), MAZY (13-12-14), مهدی بهادرفر (13-12-14)
|
wooooooowبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عجب پردازنده ای هست متاسفانه سی پی یو شما voltage scaling خوبی نداره بنده پردازنده خودم 4.9 رو با ولتاژ 1.32 میاورد بالا کاملا پایدار ولی پردازنده شما با +1.4 استیبل هست شما همون پروفایلی که دادم جای 1.35 ولتاژ سی پی یو ولتاژ رو 1.43 بدید و مراحل رو دنبال کنید
می شه بپرسم کولرتون چی هست ؟
alksdj (14-12-14), AMD>INTEL (14-12-14), Hamed2G (14-12-14), MAZY (15-12-14), مهدی بهادرفر (14-12-14)
کولرم Thermalright Green HR-2 Machoبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط به پردازنده نیست.به قطعاته دیگه هم مربوط میشه.
من تو تمام فیلمایی که در مورد اورکلاک 8320 دیدم ولتاژ بالای 1.4 دادن.
سیستم حتی با ولتاژ 1.43 هم بالا نمیاد با تنظیماتی که شما گفتین.
آخرین ویرایش توسط MAZY در تاریخ 15-12-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks