شرمنده از کجا به این setting رسیدی؟!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrg66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MRG جان طبق فرمایش شما ولتاژ های لازم رو دادم
بعد بوjت با ارور عدم شناخت CPU مواجه شدم
شرمنده از کجا به این setting رسیدی؟!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrg66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
|
آقای mrg66 این تنظیمات رو گذاشتن.(پست 4 همین تاپیک)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله می دونم می خواستم بدونم از کجا به این ستینگ رسیدن ؟!؟!
New Season
نگاه کن من با این تنظیمات در حد ابتدایی تونستم به فرکانس 4200 برسم چون هدف دوست عزیمون رسیدن به فرکانس 4000 بو همینو بهش دادم.یه مقاله در مورد اورکلاک 920 بود از شهر سخت افزار گفتم مطالعه کنه تا بهتر بتونه اور کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrg66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخه رم با تایمینگ 8 - 8 -8 -28 !!!!!!!!
!!!255!!!
همچین ستینگی هیچ جای دنیا استفاده نمی شه من اصلا همچین تایمینگی تا به حال در زندگیم ندیدم تازه چرا
1n شما نمی تونی همین طوری پروفایل بدی با همچین پروفایل هایی ممکنه به سیستم اسیب برسه در طی دراز مدت
New Season
البته در مورد اون تایمینگ ها وقت استفادش چیزی رو بگم:
من از این تایمینگ ها وقتی استفاده کردذم که سیستم بیشتر از 3100 اور نمیشد یعنی توروب غیر فعال و BLCK روی 160 سیستم بالا نمی اومد که با این تایمینگ ها تا 3500 تونستم اور کنم ولی بیشتر از این (تا3800 ) رو بدون تایمینگ و با ولتاژ اومدم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks