امشب تا BLCK 170 رفتم با تنظیماتی که فرمودین 160 و 170 راحت سیستم اومد بالا.
180 رو امتحان کردم سیستم اومد بالا. لودینگ ویندوز که تموم شد صفحه آبی اومد و سیستم ریست شد
امشب تا BLCK 170 رفتم با تنظیماتی که فرمودین 160 و 170 راحت سیستم اومد بالا.
180 رو امتحان کردم سیستم اومد بالا. لودینگ ویندوز که تموم شد صفحه آبی اومد و سیستم ریست شد
|
ببین این لینک کمکت می کنه !!! یه سایت معتبره که تو اورکلاک مادربوردها به خصوص DFI ید طولایی داره !!! مادربوردت رو داره اور می کنه ..... ببین چطوره !!!
http://www.clunk.org.uk/forums/revie...ng-review.html
masoomiyat (26-05-09), vandelin (26-05-09)
من تا الان سیستم رو تا 3.8 اور کردم و بالا آوردم
تا 3100 = با غیر فعال کردن Turbo و افزایش BLCK
از 3100 به بالا تا 3500 = با غیر فعال کردن Turbo و افزایش BLCK و تغییر تایمینگ رم
از 3500 به بالا تا 3800 = قرار دادن CPU VID Control و CPU VTT Voltage روی 1.25 و DRAM Voltage روی 1.65 همچنین غیر فعال کردن Tubro و افزایش BLCK (تنظیمات تاینیمگ رم همه به صورت Auto بود)
از BLCK 190 به بالا سیستم بالا نمی اومد و ارور صفحه آبی ظاهر میشد.
برای رسیدن به 4000 چه تنظیماتی رو پیشنهاد میکنید؟
ببین من با این تایمینگی که گذاشتم راحت تونستم با ولتاژ 1.24 تا فرکانس 4200 اور کنم.البته استپینگ cpu شما از نوع C0 هست.و تو این نوع استپینگ در اورکلاک محدودیت ایجاد می شه.یکی از عومل دیگه که تو اور نقش داره بچ نامبر سی پی یو هست که اگه بچ نامبر خوب گیرت نیاد حتی اگه تو اور حرفه ای عمل کنی نمی تو نی فرکانس رو بالاتر ببری.راستی چرا فرکانس رمت اینقدر بالا بردی.هر چه ولتاژ رم بیشتر بالا بره به cpu آسیب جدی وارد میشه.ولتاژ رم رو روی 1.6 قرار بده.ولتاژ سی پی یو رو روی 1.33 بذار ببین باز همون صفحه آبی ظاهر میشه؟مراقب دمای cpu باش.CPU VTT Voltage رو 1.35 بذار.
تو این سایت بطور فارس توضییح داده چکار کنی . حتما نگاه کن
http://khanesakhtafzar.com/index.php...1&limitstart=0
آخرین ویرایش توسط NVIDIA>ATI در تاریخ 09-06-09 انجام شده است
MRG جان طبق فرمایش شما ولتاژ های لازم رو دادم
بعد بوjت با ارور عدم شناخت CPU مواجه شدم
البته در مورد اون تایمینگ ها وقت استفادش چیزی رو بگم:
من از این تایمینگ ها وقتی استفاده کردذم که سیستم بیشتر از 3100 اور نمیشد یعنی توروب غیر فعال و BLCK روی 160 سیستم بالا نمی اومد که با این تایمینگ ها تا 3500 تونستم اور کنم ولی بیشتر از این (تا3800 ) رو بدون تایمینگ و با ولتاژ اومدم.
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks